Valentina: un nou espai de contes per a adults

Qui no vol que li expliquin un conte? Qui no vol tancar els ulls i deixar-se portar per la màgia d’una història, oblidar-se de la realitat i viatjar a un món on tot és possible? Qui no vol viure, a través de la ficció, d’altres vides, d’altres aventures? I qui no vol deixar que la veu d’una persona el faci viatjar cap a aquests universos fantàstics? Aquesta és la màgia de la narració oral: transportar als que escolten cap a móns llunyans, personatges curiosis i contes per descobrir.

libros-voladores

Fa uns dies, us parlàvem dels espais de narració oral, del Festival Munt de Monts, que comença en  unes setmanes a Barcelona. Doncs bé, avui us vull parlar d’un nou espai de contes per a adults: el Centre Cultural Valentina. De la mà d’Alicia Molina, Joan Boher i una servidora, Inés Macpherson, s’inicia una nova etapa de programació de contes en aquest local del centre de Barcelona amb l’esperança d’omplir d’històries els diumenges per la tarda: contes per acabar bé el dia i començar encara millor la setmana.

I per donar el tret de sortida, aquest diumenge 6 d’octubre, a les 19:00, es fa una petita inauguració on alguns narradors explicaran el seu millor conte. Entre les veus que ompliran aquest espai hi haurà el Rubén Martínez, un narrador i professor de narració amb molta experiència i amb una capacitat de meravellar i meravellar-se per la paraula, la Patricia McGill i l’Helena Cuesta, dues narradores que ja porten un temps voltant pel món dels contes, i els organitzadors, Joan Boher, Alicia Molina i Inés Macpherson.

Una experiència única per compartir un espai de contes amb tots aquests narradors.

On?
Centre Cultural Valentina
Pl. Regomir, 2
ML4 Jaume I
ML3 Liceu

Quan serà?
Día: diumenge 6
Hora: 19h
Entrada: 2€

Per a més informació, es pot visitar el  blog http://contesalvalentina.wordpress.com/ o a la pàgina de facebook, Contes al Valentina.

I avui, més que mai…

Conte contat, post acabat!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, ,

Deixa un comentari