Verita, tipografia gratuïta per fer servir a llibres de text de No Ficció

Als que us agrada provar tipografies noves ara teniu l’oportunitat de descarregar de manera gratuïta Veritauna tipo per fer servir a llibres de text de No Ficció. Claudia Rivera, dissenyadora mexicana graduada a la Universitat de Monterrey, n’és la creadora.

La tipografia Verita s’inspira en el terme provinent de l’italià que significa ‘verídica’. Aquesta font està dissenyada per a ús en llibres de text de No Ficció, com manuals, llibres de consulta, recerca… És a dir, aquells que inclouen «informació verídica o de fets reals i que serveixen de consulta, amb una lectura que no ha de ser de principi a fi, sinó que pot ser guiada a través d’un índex», segons diu Claudia Rivera.

Verita té «un ritme horizonal dinàmic amb un recorregut que no és lineal, sinó amb una entrada molt horitzontal i una sortida igual», això fa que «les formes puguin combinar-se entre si en la relació que existeix entre els gestos de les corbes que conserven contraformas no rodones».

VERITA: From the Italian word verídico

A typeface designed for non-fiction books, regular version with wide and big counterpunchs, defined and no lineal. Creates a comfortable lecture rhythm, and besides the specialized dimensions works in different long text bodies.

VERITA-REGULAR 1.0:
Upper and lower case
Upper case numerals
Symbols and punctuation marks

I WILL LOVE TO get comments, feedback and also receive pictures of your projects using Verita. I’m still working on more versions. If Verita was a great help for you and you want to make a contribution, you can donate and I’ll appreciate it very much and it would be a way for me to continue designing new typefaces.
_______________

LICENSE 
You can
-Use Verita in personals designs.
-Use Verita in commercial designs.
You can not
-Redistribute this typography by other means or different page to this (except if you have the author’s permission)

-Modify this font for a redistribution.

La tipografía Verita està per descarga gratuita, però també es pot fer una donació via Pay Pal.

Salut i tipografia!

EBDLN-Verita-ClaudiaRivera-1

EBDLN-Verita-ClaudiaRivera-3

EBDLN-Verita-ClaudiaRivera-2

EBDLN-Verita-ClaudiaRivera-6

EBDLN-Verita-ClaudiaRivera-5

Via gràffica.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari