Vídeo resum del curs Robot Design

Ahir em van passar l’enllaç del vídeo resum que des del Citilab han fet del curs Robot Design que vaig realitzar durant el mes de febrer. Es tractava de que nens entre 8 i 12 anys tinguessin el seu primer contacte amb el món del disseny gràfic personalitzant un robot. Com alguns ja sabeu va ser la primera vegada que es feia aquest curs i crec que el vídeo mostra bastant bé el que va ser el curs, com s’ho van passar els alumnes i els resultats que es van obtenir.

A partir del 8 de maig repetirem el curs així què, si us agrada el que veieu, apunteu als vostres fills, nebots, nets… Aquí teniu la info:

Vols aprendre a personalitzar un robot? Citilab obre una nova formació de disseny gràfic aplicat el proper dijous 8 de maig amb una durada de 4 setmanes (8,15 i 29 de maig i 5 de juny), entre 18 i 19.30 hores.

El curs de “Personalització d’un robot a través del disseny gràfic” serà una porta a la creativitat per a nens d’entre 8 i 12 anys. Al Citilab volem facilitar un primer contacte amb les tècniques que permeten anar més enllà dels convencionalismes, construir noves imatges i noves formes de treballar.

Els participants dissenyaran i aplicaran una proposta visual identificadora per a un robot, aprendran a expressar la seva creativitat de manera individual o en grup.

El robot serà un retallable que hauran de muntar quan acabi el curs. Per aconseguir-ho, tindran les eines necessàries per tal de despertar-los la curiositat pel món de les formes i els colors, així com mostrar-los les diferents tècniques i llenguatges, i motivar-los a cercar, investigar, trobar, inventar, reinventar…en definitiva: descobrir per aprendre.

Taller adreçat a nens entre 8 i 12 anys
Preu: 40€
Si voleu fer la inscripció podeu enviar un correu a: inscripció@citilab.eu o trucant al telèfon 93 551 06 60.

Salut i personalització!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-jPRQ5FW2-Y[/youtube]

EBDLN-RobotDesign-Febrer-1

EBDLN-RobotDesign-Febrer-3

EBDLN-RobotDesign-Febrer-2

EBDLN-RobotDesign-Febrer-4

Via Citilab.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari