Vols aprendre a personalitzar un robot? (28 i 29 de desembre i 4 i 5 de gener)

Una vegada més arriba al Citilab el curs de “Personalització d’un robot a través del disseny gràfic” del que l’Alberto López, director de la Negreta, serà el docent encarregat d’apropar el món del disseny gràfic als nens. Si teniu nens entre 8 i 12 anys no deixeu de passar l’oportunitat de que duran aquestes festes puguin estimular la seva creativitat.

Citilab obre una nova formació de disseny gràfic aplicat amb dos tallers, un d’ells serà els dies 28 i 29 de desembre, de 16.30 a 19.30 h mentre el segon taller es realitzarà els dies 4 i 5 de gener als matins, de 9.30h a 12.30h.

El curs de “Personalització d’un robot a través del disseny gràfic” serà una porta a la creativitat per a nens d’entre 8 i 12 anys. Al Citilab volem facilitar un primer contacte amb les tècniques que permeten anar més enllà dels convencionalismes, construir noves imatges i noves formes de treballar.

Clark Kent és un humà com qualsevol altre, però quan es posa el seu vestit de Superman deixa de ser un més per esdevenir un èsser amb una identitat pròpia. Altres exemples igual de vàlids serien Rayo McQueenSon GokuLos Increíbles…

Tots veiem productes i persones molt similars o iguals, però som nosaltres els que intervenim per evidenciar la diferència… és part de la nostra naturalesa social, tots som similars però diferents.

Anem un pas més enllà i dissenyarem algo nou que no està establert. Els participants dissenyaran i aplicaran una proposta visual identificadora per a un robot, aprendran a expressar la seva creativitat de manera individual o en grup.

El robot serà un element que hauran de muntar quan acabi el curs. Per aconseguir-ho, tindran les eines necessàries per tal de despertar-los la curiositat pel món de les formes i els colors, així com mostrar-los les diferents tècniques i llenguatges, i motivar-los a cercar, investigar, trobar, inventar, reinventar…en definitiva: descobrir per aprendre.

Taller adreçat a nens entre 8 i 12 anys
Preu: 40€

Si voleu fer la inscripció podeu enviar un correu a: inscripció@citilab.eu o trucant al telèfon 93 551 06 60.

Salut i disseny!

CITILAB-CURS-CARTELL-2015-DES

 

 

CITILAB-CURS-CARTELL-2016-GEN

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari