Vols imprimir llaminadures en 3D? Ara ja pots!

Ara ja es pot utilitzar una impressora 3D per produir llaminadures personalitzades a Berlín. La primera impressora 3D del món de dolços, la Magic Candy Factory, ha estat en desenvolupament durant més d’un any a través de la filial britànica de la companyia alemanya Katjes Fassin i pot imprimir llaminadures en 3-10 minuts. La màquina utilitza un líquid molt especial i una única goma per produir 7 colors i sabors de fruita i 10 formes amb un pes d’entre 15 g i 20g.

El benefici de l’experiència a la botiga per a tota la família és que els nens i els adults poden aprendre sobre la tecnologia de la impremta i els ingredients en els aliments en 3D. Altres pastissers no han pogut portar res com això en el mercat, però hem passat molts mesos desenvolupant aquesta tecnologia per ser ràpids, educatius i divertits (Melissa Snover, directora general de Katjes Fassin al Regne Unit).

Els únics límits del nostre projecte són els de la nostra imaginació… Ara i tots els dies tothom pot ser un fabricant!

Tots els productes aptes per vegans, no porten gluten i ni làctics. Es fan sense la gelatina i només utilitzen extractes de fruites i verdures naturals.

With the Magic Candy Factory, Katjes launched the 3D printer with customized fruit gum worldwide on the confectionery market on August 28th 2015 at Katjes Café Grün-Ohr in Berlin and was thereby starting a real food revolution.

This marks a real breakthrough for the well known candy manufacturer on several levels: the Magic Candy Factory is not only the first in the world market which is able to make food products for sale at retail but also the fastest in its segment.

Further more, the Magic Candy Factory provides the customers with a unique experience: everyone can produce their individual gummy candy in only a few steps.

+info a: Magic Candy Factory Katjes Fassin 

Salut i dolços!

EBDLN-3d-printer-magic-candy-factory-katjes-fassin-1

EBDLN-3d-printer-magic-candy-factory-katjes-fassin-3

EBDLN-3d-printer-magic-candy-factory-katjes-fassin-4

EBDLN-3d-printer-magic-candy-factory-katjes-fassin-5

EBDLN-3d-printer-magic-candy-factory-katjes-fassin-6

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari