WAVE CABINET (Fusta Natural)

Wave Cabinet és la nova creació de la sèrie d’escultures funcionals de l’artista i dissenyador Sebastian ErraZuriz, que encarnen la seva traducció de l’artesania i el domini del material en art.

Wave Cabinet s’obre amb veritable delicadesa i bellesa. Amb múltiples configuracions que permeten diferents opcions d’obertura, l’artista ha reorganitzat els coneguts processos d’obertura i tancament, en rotació i ondulants adaptacions.

Wave Cabinet reinventa de nou el paradigma de gabinet com una nova visualització dels objectes domèstics, quotidians que ens envolten. Com els seus mobles escultòrics prèviament sorprenent, Sebastià ens convida a trencar el quadre com a metàfora d’un literal recordant l’espectador a aturar-se i mirar una altra vegada.

Radicat a Nova York l’artista explica:

Estic convidant a la gent a considerar una de les més simples formes de disseny de mobiliari i a oblidar que estem parlant de mobles, en lloc de veure-la com una forma de trencar un quadre. M’encanta la idea de crear mobles bonics; però, estic molt més interessat a utilitzar aquest mitjà com una excusa per desencadenar la curiositat i crear una connexió amb ells.

Salut i fusta!

[vimeo]https://vimeo.com/122102861[/vimeo]

EBDLN-Wave-Cabinet-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari