Workshop: Aspectes legals al disseny web

Té molt bona pinta el workshop Aspectes legals al disseny web que organitza gràffica. Ja sabem que, avui dia, qualsevol s’autoanomena dissenyador després d’haver fet un curs de dreamweaver o similar, però ser dissenyador és molt més que això. El més important és no crear-li problemes al teu client económics, jurídics o comercials. Estar ben informat sobre lleis, normatives… és la millor base per treballar amb garanties. Aquestes són algunes de les moltes preguntes que ens hem de realitzar abans de començar qualsevol disseny web:

Què haig de fer abans de donar d’alta un domini per no tenir problemes legals amb altres marques? Puc posar una bústia de suggeriments sense més? Què passa llavors amb la Llei de protecció de dades?

Us poso adjunto els objectius del workshop perquè us feu a la idea dels continguts, però si voleu més informació accediu al web de gràffica.

OBJETIVO
Al final de la sesión de trabajo el participante tendrá claros los siguientes aspectos:
– Qué debo hacer antes del alta del dominio para evitar problemas con dueños de otras marcas que luego puedan suponer tener que cambiar de dominio.
– Qué cláusulas, como diseñador, me interesa hacer constar en el encargo.
– Qué texto debo poner en el aviso legal.
– Qué texto he de poner en los buzones de quejas y sugerencias
– Qué tipos de contratos han de estar disponibles en la web para el caso de un portal de compras.
Lo normal es que durante la sesión surjan más cuestiones, dudas o planteamientos sobre lo que dispone la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información, la Ley Orgánica de Protección de Datos o la Ley de Marcas, por ejemplo. La idea es poder abordar todas las cuestiones que se planteen y familiarizarnos con los instrumentos para responder las que nos surjan con nuestros encargos profesionales.

Els dies i hores del workshop seran divendres 3, de 16.00 a 20.00 hores i dissabte 4, de 10.00 a 14.00 hores.

Salut i lleis!

EBDLN-workshop-dissenyweb-legales

Vist a gràffica.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , ,

Deixa un comentari