A Beautiful Body, el llibre de Jade Beall que retrata mares sense Photoshop

Jade Beall és una fotógrafa que va començar fa un any a pujar imatges al seu Facebook retrats de cossos nus de dones que han sigut mares, ella inclosa. La iniciativa en poc temps va convertir-se en viral.

Degut a l’èxt inicial, ha preparat un llibre anomenat A Beautiful Body que ha financiat a través de Kickstarter. Comentar que necessitava 20.000 dòlars i n’ha aconseguit prop de 38.000 dòlars.

Cuando era adolescente sufría un profundo sentimiento de no merecer la pena. Tuve acné y no fui capaz de mirarme en un espejo durante casi tres años, a menos que fuera a la luz de las velas…. Gané 22 kilos con mi embarazo y eso se añadió a mi historia personal de odio a mi misma en una cultura que ensalza imágenes photoshopeadas de las mujeres en los medios de comunicación.

Avergonzar a las madres por no volver al estado anterior después del parto puede causar sentimientos de fracaso cuando ser madre ya es lo suficientemente difícil y cuando un gran número de nosotras ha vivido ya una vida de sentirse poco bella antes de dar a luz.

Un total de 50 mares voluntàries és el que trobareu al llibre de Jade Beall, però encara haurem d’esperar un any per veure’l editat. Mentres tant podem gaudir de les fotografies que trobareu al seu Facebook. Poques coses hi han tan fantàstiques com la maternitat, crec que aquest llibre és un bon regal per a totes les mares.

Salut i naturalitat!

EBDLN-ABeautifulBody-JadeBeall-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari