Per fi, Spotify gratuït per tabletes i mòbils

Spotify ara és gratis en el teu mòbil, tablet i ordinador. Escolta la música perfecta, on sigui que et trobis.

Fins avui, amb Spotify podies escoltar música en streaming de manera gratuïta, però per poder fer-ho en el teu smartphone o tauleta, havies de tenir un compte de pagament amb una quota mensual de 9,95 euros. No obstant això, el desenvolupador ha anunciat que a partir d’ara podràs accedir a música en streaming gratuïta des de dispositius mòbils com smartphones o tablets. El servei és similar a Pandora o l’iTunes Radio d’Apple, que encara no està disponible al nostre país, i la limitació principal és que no pots triar les cançons que escoltaràs, encara que sí l’artista.

Amb la versió gratuïta pots escoltar també les llistes creades pels contactes o les ofertes per Spotify per estils musicals i, encara que no pots escollir cançons concretes, sempre pots saltar les cançons que no et vingui de gust escoltar, de manera que és una elecció “gairebé a la carta”. D’altra banda, la segona “pega” del servei gratuït és que inclou publicitat.

Quin goig rebre notícies com aquesta, segur que ara, la música estarà una mica més present a les nostres vides. Recordeu que Spotify es pot descarregar per iOS i per Android a l’App Store i a Google Play.

Si voleu llegir la nota de premsa ho podeu fer aquí: Nota de Premsa.

Salut i Spotify!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H-EIBBbxnfA[/youtube]

EBDLN-Spotify-Free-1

EBDLN-Spotify-Free-2

EBDLN-Spotify-Free-3

EBDLN-Spotify-Free-4

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari