El nou Mercedes Clase E l’aparcaràs amb el teu smarphone

Sembla que tots aquells que teniu problemes per aparcar esteu a punt de deixar-los enrrera. I és que el nou Mercedes Clase E l’aparcaràs amb el teu smarphone si tens suficients euros per comprar-lo. La tecnologia avança que dona gust, tot i que pel meu gust podia fer-ho encara més.

A través d’una aplicació en el telèfon mòbil intel·ligent l’usuari ordena al cotxe buscar aparcament en línia o en bateria. Una vegada trobat el lloc, la tasca d’aparcament es pot realitzar amb el conductor fora del vehicle. Mercedes-Benz ho denomina Remote Parking Pilot, i jo li dic ole tu!

A més de poder aparcar amb el vostre smartphone, també podreu gaudir de:

Adéu a les claus
Al nou Classe I el smartphone podrà reemplaçar a les claus. Només es necessita un telèfon amb NFC, com pot ser un iPhone, un Samsung Galaxy o una Blackberry i apropar el telèfon al manillar de la porta del conductor per obrir o tancar les portes. Una vegada dins el telèfon es deixa en el suport per a càrrega sense fil i el botó d’arrencada del motor també respondrà sense necessitat de claus. Això sí, es necessitarà una targeta SIM a prova d’hackers.

Avançada il·luminació nocturna
El nou Mercedes Classe I incorporarà fars amb 84 díodes integrats capaç d’il·luminar adaptant-se a les circumstàncies i objectes exteriors. En la part posterior, les llums s’apaguen per evitar l’enlluernament a altres vehicles. Igual que a la Classe S, les llums de fre funcionen a un 80 per cent de lluentor durant la nit en comparació del dia i baixen fins al 60 per cent quan el cotxe està parat.

Connectivitat cotxe a cotxe
Mercedes ja ofereix la connectivitat entre cotxes a través d’un kit en el Mercedes Classe A, però serà el Classe S el primer que pugui connectar-se amb altres cotxes amb un sistema integrat. Per al seu funcionament s’utilitza el mòdul de comunicacions del telèfon que existeix en el cotxe per enviar i rebre informació sobre les condicions del tràfic i de la carretera a un servidor de Mercedes i aquest al seu torn comparteix les dades amb altres cotxes propers. El problema és que aquest sistema només estarà disponible al Classe I pel que fins que altres cotxes no ho integrin no aportarà grans beneficis.

Esquiva de vianants
El sistema d’adreça evasiva serà capaç de detectar vianants i obstacles en la part davantera del vehicle per ajudar al conductor a girar i evitar la col·lisió. El conductor sempre té el control i el sistema entra en acció quan detecta que el conductor no sap què adreça prendre per evitar l’accident.

Limitador de velocitat intel·ligent
El nou Mercedes Classe I combinarà el control de creuer adaptiu i el límit de velocitat pel que aconsegueix adaptar la velocitat en funció dels senyals de tràfic. Mercedes millora el control de creuer adaptatiu Distronic al Classe I perquè fins i tot pugui seguir als cotxes de davant encara que les marques de la carretera no siguin clares. També és capaç d’identificar reflectors o barreres de seguretat per establir el límit de la carretera. Una altra millora és el frenat actiu ara amb funció d’alerta de tràfic creuat. És capaç de frenar automàticament per evitar una col·lisió. Per millorar la seva efectivitat escaneja els carrils per saber cap a on pot girar per evitar l’accident.

Cinturó amb coixí de seguretat millorat
Amb el Classe I el cinturó amb coixí de seguretat és més còmode i s’eliminen les restriccions degudes a la longitud del cinturó.

Pre-safe Impulse Side
Amb aquest sistema s’aconsegueix empènyer al passatger cap al centre del cotxe quan es produeix un impacte lateral, allunyant-ho així de la zona de perill.

Pre-Safe Sound
Amb aquest sistema Mercedes cuida l’oïda dels passatgers minimitzant els danys d’audició que es produeixen en cas d’accident.

Si us ha agradat, també podeu mirar el sistema d’aparcamient a distància del BMW Sèrie 7, crec que us agradarà.

Salut i tencologia!

EBDLN-mercedes-clase-e-remote-parking-pilot-1

EBDLN-mercedes-clase-e-remote-parking-pilot-2

EBDLN-mercedes-clase-e-remote-parking-pilot-3

Via Autoblog.com

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari