Festa del Grafisme 2015

Els dies 19 i 20 de setembre de 2015, tindrà lloc una nova edició de la Festa del Grafisme, l’octava. El programa, com sempre està carregat de sorpreses, propostes i activitats de tot tipus.

Què és la Festa del Grafisme? Doncs una trobada oberta al voltant de la funció comunicativa i social del disseny gràfic des d’una perspectiva conscient, serena, “slow”, desmarcada de l’estrès habitual dels entorns on es treballa el grafisme.

Entre les exposicions hi haurà una dedicada a la gràfica popular de les caixes de fruites, una altra de revistes, fanzines i publicacions amb l’accent en el disseny gràfic, una mostra de cartells en homenatge al 75e aniversari de Walter Benjamin, Art & Print de Joan Barbarà edicions… Una demo de serigrafia organitzat per Printworkers, un taller d’infografia popular coordinat pels germans Paadín, una bogeria arribada directament des d’Holanda Randyouposttuberom, tres tallers infantils -sembla que alguns dissenyadors ja comencen a tenir fills-, una nova edició del ja clàssic Tiportbou amb en Joanca (Casasin) i en David (Molins) i un taller fotogràfic de Lindero Libros.

Les Experiències estaran impartides per Querida, Mikel Jaso, Jade de Robles, Oriol Pascual i Adrià Ventura, Hola Edicions, Andrés Requena i Lindero.

El convidat especial per a aquesta edició és el gran Javier Jaén. El dissabte es tancarà amb el guateque que inclou un karaoke de Boris Michael.

El diumenge al matí la Festa dirà adéu i fins a l’any que ve amb un taller de collage classificatori per al Campionat del Món de Collage que organitza Álvaro Sobrino i que contara amb Oscar Guayabero com a Dj, més alguna experiencia i un vermut cortesia del Morro Fi i Marcel Fernández.

Aquesta edició la imatge gràfica va a càrrec de Miguel Hervás i Raúl Goñi.

Tot això, completament gratis, en un preciós poble del mar mediterrani i a tir de pedra de França.

T’ho perdràs? Ens veiem a Portbou.

+info a: www.festadelgrafisme.org/2015

Salut i grafisme!

EBDLN-FestadelGrafisme-2015-1

EBDLN-FestadelGrafisme-2015-2

EBDLN-FestadelGrafisme-2015-3

EBDLN-FestadelGrafisme-2015-4

EBDLN-FestadelGrafisme-2015-5

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari