Avui anem als Tinglaos de Grafismo, yeah!

Avui anem als Tinglaos de Grafismo a donar una xerrada, i és la primera vegada que fem quelcom així. El més similar que havíem fet era la Xerrada que vam donar al Col·legi per presentar la marca del 5è aniversari. Sigui com sigui, l’oportunitat és fantàstica per posar-nos a prova, per veure que tal se’ns dona allò de parlar davant la nostra gent, els dissenyadors.

Serem els primers a actuar i ho farem de 18.30 h a 19.30 h aprox.. Després ho faran els companys de Esiete i, per acabar, Diego Feijóo. Quin luxe d’acompanyants. Segur que serà una gran jornada.

Els organitzadors ens donen total llibertat per parlar del que vulguem, i ho farem d’allò que ningú més pot fer-ho. De què? Haureu de venir per saber-ho, gaudir-ho i, qui sap, aprofitar-ho. També volem anunciar que portarem alguna sorpresa per sortejar entre els assistents, així que ja sabeu, sort!

_Tinglaos de Grafismo nace en Seeway con la intención de ser un punto de encuentro del mundo del grafismo.

Reconocidos profesionales comparten experiencias e inquietudes visuales en un ambiente relajado y distendido, al aire libre y acompañados de una cervecita fresca y un poco de música.

La propia esencia de los Tinglaos basada en el acceso libre y la gratuidad, propicia un entorno, en pleno centro de Barcelona, en el que pueden germinar sinergias o futuras colaboraciones y todo esto circunscrito en una aura de positivismo y buen humor.

¡Gracias a todos por hacer posible esta cuarta edición!_

_SEEWAY
Pau Claris 115, ent. 1a

08009 Barcelona
(+34) 934 874 227_

Crec que no fa falta dir-ho, però ens fa molta il·lusió poder-vos veure les cares a tots. Ens coneixem o no, aquesta tarda tenim una bona oportunitat per compartir una estona plegats.

No sabem si encara queden entrades (gratuïtes), però per si de cas aquí teniu l’enllaç per reservar una plaça: Tinglao 19/06 – ESIETE – DIEGO FEIJÓO – LA NEGRETA

Fins després!

+info: www.seeway.net/tinglaosdegrafismo

Salut i tinglaos!

EBDLN-Tinglaos-2015-2

EBDLN-Tinglaos-2015-3

EBDLN-Tinglaos-2015-4

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari