No cobro por lo que hago, cobro por lo que sé

Durant aquests dies s’ha començat a moure per les Xarxes Socials una campanya impulsada per la gent del Congreso Web a través del seu perfil de Facebook: No cobro por lo que hago, cobro por lo que sé.

Dintre del possible titular fàcil i cridaner, ens agrada tant que la volem compartir amb vosaltres perquè tingui la major difusió possible. Com bé sabeu ens agrada defensar aquesta la nostra professió encara que sigui amb petites accions com aquesta. Realment és pot aplicar a qualsevol professió, així que us convidem a que us la feu vostra. Perquè no es pot dir millor. El missatge és senzill, clar i contundent tot i que respon, evidentment a l’estil populista que necessita per captar l’atenció.

¿Alguna vez han infravalorado tu trabajo? A algunos les parece que porque no ‘”fabriquemos” algo físico, nuestro trabajo “no es trabajo”.

Si te dedicas al ‪#‎diseño‬, la ‪#‎programación‬, el ‪#‎seo‬, la ‪#‎analiticaweb‬, el ‪#‎socialmedia‬, etc, sabrás que además de todas las horas que hay que dedicarle, NUESTROS CONOCIMIENTOS SON LO VERDADERAMENTE VALIOSO de nuestro trabajo.

Así que haz valer tu trabajo, tu esfuerzo y tus conocimientos.

Salut i educació!

EBDLN-no-regales-tu-trabajo

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari