Torna la 4ª edició del DesignMarket d’ADI-FAD, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de Desembre al Disseny Hub Barcelona, centre de referència del Disseny de la ciutat.
L’exposició “Poder ser” i la venda en exclusiva del calendari Vinçon, punts forts d’aquesta nova edició del mercat.
Aprofitant la campanya de Nadal, reunim de nou en un entorn privilegiat als millors creadors actuals, marques, makers i tots aquells productes que destaquen per la qualitat del seu disseny. Més de 130 expositors seleccionats per ADI-FAD, entre els quals hi trobem DesignCode, Nomon Design, Martin Azúa/Numbered, Brots, Nuovum, Nutshop, Ölend, Bibu, Octagon Design, Boo in Barcelona, B&Co. Textiles, Krasznai, Romina Gris, Editorial Gustavo Gili, Codeco, Trígonos, MalevichGarage, Leuchtturm, Squeasy… Així que un any més, aquest serà l’espai perfecte per comprar i gaudir dels productes més originals!
Com a punt fort d’aquesta edició, única i exclusivament els tres dies que dura el mercat, VINÇON ens porta l’autèntic calendari que cada any oferia la botiga i que Interiortime reedita per aquest 2016. Així que els fans del calendari que pensaven que aquest any es quedarien sense, tindran una oportunitat única de tornar-lo a gaudir! Una sorpresa molt especial i sentimental pels amants de la botiga!
A més, en aquesta edició trobarem la jornada Descobrint Talent, on el DesignMarket es convertirà en un espai de networking en el qual es fomentaran les relacionsdels creadors amb els representants d’algunes de les botigues de més renom de Barcelona, prescriptors, interioristes, estilistes, editores de disseny, així com amb periodistes especialitzats i generalistes.
Paral·lelament per aquesta edició un grup de joves professionals ens porten l’exposicióPoder Ser, un recull de 9 treballs inèdits de dissenyadors de producte emergents que desenvolupen la seva tasca a Barcelona.
A la terrassa de l’edifici, trobarem la millor oferta gastronòmica amb 5 foodtrucks molt cool: Mosquito, Surf House, Comaxurros, NomadCoffee i Butipà.
A més a més, aquesta edició el disseny expositiu ve de la mà de l’estudi Compeixalaigua, amb una proposta molt original: el Gran Festí del Disseny! Com ells diuen: “Mai cuines com quan cuines per Nadal; tries els millors ingredients, prepares la recepta perfecta i pares de luxe la taula pels teus convidats. El 25 de desembre el Festí és a ca l’àvia; del 18 al 20, la taula la para ADI-FAD”
Horari de venda i exposició per al públic general
Divendres 18, de 13:00 a 20:00h
Dissabte 19, de 11:00 a 20:00h
Diumenge 20, de 11:00 a 19:00h
Tot això i molt més, t’espera el cap de setmana del 18, 19 i 20 de Desembre al DesignMarket de l’ADI-FAD.
Lloc: Disseny Hub Barcelona · Plaça de les Glòries, 37-38 08018 Barcelona
Paral·lelament per aquesta edició un grup de joves professionals ens porten l’exposició “Poder Ser”, un recull de 9 treballs inèdits de dissenyadors de producte emergents que desenvolupen la seva tasca a Barcelona.
A la terrassa de l’edifici, trobarem la millor oferta gastronòmica amb 5 foodtrucks: Mosquito, Surf House, Comaxurros, NomadCoffee i Butipà.
Exposició ‘Poder ser’
L’exposició mostra objectes envers els quals s’estableixen reflexions entorn als límits del dissenyador, dels objectes i d’aquells que els han d’usar. Es pot veure al Disseny Hub Barcelona durant els tres dies del DesignMarket, és a dir, del 18 al 20 de desembre.
“Poder ser” recull nou treballs inèdits de dissenyadors de producte emergents que desenvolupen la seva tasca a Barcelona. El projecte neix amb la voluntat de donar a conèixer el seu treball, respectant l’heterogeneïtat i diversitat de posicionaments i estils de les seves propostes. A l’exposició, comissariada per Oriol Ocaña, s’hi podran veure obres de Cristian Herrera, Diego Sampere, Estel Alcaraz, Ibai Velilla i Pablo Santos així com dels estudis Gravina, Goula/FIguera, HUNCH i Kiwi Bravo.
A partir de maig de 2015 alguns dels estudis presents a “Poder ser” van iniciar unes trobades de debat setmanals en les que es van posar sobre la taula preocupacions compartides en relació a la seva professió. Les discussions també van portar a un concepte comú amb el que cada estudi pogués proposar un diàleg particular a partir d’un punt de vista propi.
El que es va posar de relleu en aquestes trobades, i és l’eix conceptual que articula la proposta expositiva, és la diferencia entre el discurs dominant, que ens repeteix que tot es possible, i la nostra experiència vital plena d’agents limitats i limitadors. Les obres presents a l’exposició reflexionen entorn a les possibilitats d’acció del dissenyador, dels objectes i d’aquells qui els han d’usar.
Salut i disseny!
No comments yet.