El calendari de models de “talla gran” en bikini que recrea el de ‘Sports Ilustrated’

Shareefa J, Jada Seze i Robyn Lawley són les tres models que protagonitzen aquest calendari. Segons Swimsuits For AllNo hi ha un sol cos perfecte per posar-se un bikini: hi ha biquinis per a tots els cossos.” També comenten que Amb els anys els bikinis es van tornar més suggerents, i algunes marques insinuaven que per ser sexy a la platja havies d’estar prima. Però creiem que totes les dones poden ser sexys en qualsevol moment“.

Com de clar tenen el seu missatge que a la imatge principal del calendari comparen la foto amb la portada de la revista Sports Illustrated dient que els hi encanten aquestes models… i les seves també. Ole tu!

La blocaire Gabi Gregg explicava la seva experiència a Refinery29: M’encanta que tots siguem de diferents talles i formes, i que la bellesa dels nostres cossos sigui única. He posat al costat de Robyn Lawley, un supermodel, i tot i així em sentia feliç i guapa.

Quanta raó té Gabi Gregg, si tots fossim igual que aborrit seria aquest món. I que maco és que cadascú tinguem el nostre ideal de bellessa sense que ningú el judgi.

Salut i talles!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iZHOBVUtZ8w[/youtube]

EBDLN-Swimsuitforall-Bikini-2

EBDLN-Swimsuitforall-Bikini-1

EBDLN-Swimsuitforall-Bikini-6

EBDLN-Swimsuitforall-Bikini-5

EBDLN-Swimsuitforall-Bikini-4

EBDLN-Swimsuitforall-Bikini-8

EBDLN-Swimsuitforall-Bikini-3

EBDLN-Swimsuitforall-Bikini-7

Via Huffingtonpost.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari