El vi, el porc i l’etiqueta

Prendre’s una copa d’un bon vi és d’aquelles coses que fan disfrutar de la vida, però que a més, el vi tingui una etiqueta amb una bon disseny, és disfrutar per partida doble! Cada vegada més, apareixen etiquetes amb dissenys nous i innovadors, ja sigui per adaptar-se a les noves tendències del mercat o per potenciar la imatge del vi.

Sóc un fan declarat d’aquest etiquetes i trobo increïble l’etiqueta del vi Novell 2012 del Celler El Masroig, dissenyada per l’estudi barceloní Atipus. Una etiqueta on el protagonista és la cansalada, clarament inspirada en la la festa de la matança del porc, que és quan s’embotella el “vi Novell”. Aquest, és un vi fresc i afruitat que s’embotella abans d’estar acabat i, per aquesta raó no pot madurar en ampolla i s’ha de consumir en poc temps.

A més, no és la primera vegada que l’estudi barceloní dissenya l’etiqueta per el vi Novell del Celler El Masroig, ja ho van fer per l’anyada 2010, amb el que va guanyar el Laus Or 2011, i 2011. Dues altres grans etiquetes.

Ara però, haurem d’esperar al vi Novell 2013 per beure el vi veure la seva etiqueta.
Salut i vi!
EBDLN-atipus-vinovell-2012-1
EBDLN-atipus-vinovell-2012-2
Vist a Cal Feru.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari