Subject: Tourism, el paper de la publicitat i les relacions públiques en el turisme

Subject és un esdeveniment en el qual s’exploraran diferents aplicacions de la comunicació a través de l’experiència dels seus subjectes protagonistes. Els assistents podran veure i aprendre com es treballa una disciplina tan àmplia com la comunicació en diferents sectors i les seves particularitats, ja sigui en turisme, en la música en directe o en new media.

Prestigiosos professionals de cada àrea donaran consells, compartiran informació útil i experiències amb els assistents.

Es tracta d’un projecte dirigit a estudiants i professionals de la comunicació  interessats en veure la disciplina des d’una perspectiva més profunda, i amb l’objectiu de que serveixin com a font d’inspiració. 

Es dividirà en tres jornades que comptarà amb 5 o 6 ponents segons la jornada.

La segona jornada, que es durà a terme a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el dia 14 d’abril de 2016,  de 9:30 a 14 h, tractarà sobre el paper de la publicitat i les relacions públiques en el turisme. Per això, comptarem amb directius d’empreses com: Roiback, que ens parlarà de com potenciar el canal directe; Onahotels, que parlarà sobre el màrqueting emocional; Review Proque parlarà sobre “Guest Intelligence”; Innovarout ens donarà les claus de com innovar en turisme i Offroutes 2.0 que ens descubrirà les noves tendències del sector.

Finalment, en la tercera edició es parlarà del new media, els nous suports publicitaris i de relacions públiques que formen part de la revolució que hi ha en marxa. Parlarem de Transmedia, Storytelling, xarxes socials, apps i, per què no, realitat virtual.

Places limitades a l’aforament.

+info a: www.colpublirp.com/coneix-el-subject/

Salut i esdeveniments!

EBDLN-Subject-Tourism-2016

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari