ULO, el mussol de vigilància domèstica que voldràs tenir!

ULO és una càmera de vigilància amb forma de mussol dissenyada per Vivien Muller que interactua amb tu a través de les expressions dels ulls. Un mussol interactiu que vigilarà la teva casa de la manera més divertida i eficàs. Avui en dia tenim molts objectes connectats, però cap d’ells es connecta realment amb tu. ULO crea un vincle únic, com cap altre dispositiu. Amb ULO es redefineix la forma d’interactuar amb els objectes: una comunicació orgànica.

L’evidència mostra que una sèrie d’expressions facials es relacionen amb emocions similars en totes les cultures. El llenguatge dels ulls és una de les eines més poderoses i eficaces de la comunicació no verbal. Les expressions dels ulls són una forma eficaç, natural i universal per connectar-se instantàniament amb ULO.

M’encanta la idea. M’encanta el disseny. M’encanta com interactua. M’encanta! De moment sembla que ULO harà d’esperar a sortir al carrer ja que es tracta d’un projecte que espera ser financiat a Kickstarter., però estic segur que el seu creador, Vivien Muller, el podrà fer realitat.

Patrocina a: https://www.kickstarter.com/projects/vivienmuller/ulo

+info a: http://vivien-muller.fr

Salut i vigilància!

EBDLN-ULO-Camera

Ulo by day
Ulo by night

Chasing tail

Tired Ulo = battery under 10%

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari