La Brava: perquè una altra publicitat de cervesa és possible

L’espot de la Cerveza La Brava, una cervesa inspirada en la Costa Brava, preten apropiar-se d’aquell sector del mercat que està cansat de la falsa mediterrània que ens ven l’Estella Damm i donarà que parlar. La Brava: perquè una altra publicitat de cervesa és possible, diuen. Haurem d’esperar per veure si ho aconsegueix, però de moment mostren més respecte per la nostra terra que la competència.

No tot a la Costa Brava són turistes al sol d’agost. La gent que vol i respecta aquesta terra, la gent que la viu dia a dia, la gent que la treballa… no són aquests models que veus en els anuncis de l’estiu. Són molt més. Som molt més. Atreveix-te a descobrir alguna cosa més. El sabor autèntic de la Costa Brava.

La Brava ja té espot de presentació. I, la veritat, ¡no podem estar més contents de com ens ha quedat!

Després d’unes setmanes de gestació, treballant plegats amb la productora Vimema, de sis sessions de rodatge en diferents localitzacions de la Costa Brava i de la corresponent edició i postproducció, ja pots gaudir del resultat final a través de les nostres xarxes socials.

Volem donar gràcies a Vimema pel seu esforç i professionalitat. Als nostres amics pescadors de Palamós, que ens van brindar l’oportunitat de pujar al seu vaixell i compartir amb ells la duresa del seu dia a dia. Als voluntaris que es van prestar desinteressadament a donar-nos un cop de mà. Als seguidors que van acudir a la crida que vam fer a través de les xarxes per figurar com a extres a la gravació.

Gràcies per fer-nos costat durant aquests dies interminables i per no abandonar-nos en ple rodatge aquell dissabte al Cap de Creus, quan la força de la tramuntana en va fer pensar que potser havíem de deixar-ho per a un altre dia i tornar-nos-en cap a casa sense rodar.

Però no ho vam fer. Perquè, tal com volem reflectir a l’espot, la vida a la Costa Brava no és  això, sinó que consisteix a intentar-ho una vegada, deu, cent. Perquè al final segur que val la pena. ¿Oi?

Felicitats Vimema, un altre bon treball al sarró.

+info a: labravabeer.com

Salut i bravo!

EBDLN-LaBrava-Beer-2

EBDLN-LaBrava-Beer-3

EBDLN-LaBrava-Beer-4

EBDLN-LaBrava-Beer-5

EBDLN-LaBrava-Beer-6

EBDLN-LaBrava-Beer-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari