5 consells per trobar una feina ràpidament

A la revista Forbes he trobat un article al que donen 5 consells per trobar una feina ràpidament i he pensat en compartir-los amb vosaltres ara que comença un nou any i per a molts, trobar feina, és el primer objectiu de l’any. Segurament el 5 consells ja els coneixereu, però no està de més recordar-los de tant en tant.

1. No badis en la teva cerca. Com més temps passi entre els teus llocs més costarà trobar un de nou. Cada vegada hi ha més candidats per menys ofertes i com més temps passi entre les teves experiències laborals més difícil serà afegir alguna nova.

2. Segueix comunicant-te amb la teva xarxa de contactes. Conèixer els moviments dels teus anteriors caps pot obrir-te portes a noves oportunitats professionals. La gent que coneix les teves aptituds i la teva forma de treballar pot ajudar-te a trobar una nova feina.

3. Aprofita els canvis. Una nova direcció a la companyia o un canvi del model de gestió de l’empresa pot afavorir-si aprofites la teva entrevista per demostrar les teves aptituds a l’hora de desenvolupar en entorns com el que pretén adaptar la companyia. Tracta d’aconseguir una oportunitat per demostrar que tu estàs preparat per seguir el rumb que pretenen marcar.

4. La casualitat. El treball dels teus somnis pot aparèixer quan menys t’ho esperes, qualsevol trobada personal pot esdevenir una oportunitat laboral sense esperar-lo. El teu amabilitat i cortesia han de ser les teves cartes de presentació a l’hora d’entaular una conversa de negocis amb alguna persona que t’interessi.

5. Sigues creatiu i diferent. Distingeix-te dels altres per la teva perseverança i resistència per poder aconseguir el lloc. Sempre pots posar-te tu en contacte amb la companyia després de l’entrevista per comentar les teves bones impressions després de l’entrevista i les teves propostes personals per al treball.

Salut i feina!

EBDLN-Feina-Consells

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari