Amanda Todd // La meva història: La lluita, la intimidació, el suïcidi i les autolesions

Amanda Todd, una adolescent canadenca de 15 anys va gravar aquest vídeo denunciant que els seus companys d’escola li havien fet la vida impossible fins al punt de voler suïcidar-se. Al final, no ho va poder aguantar i va acabar amb la seva vida. Se’m posa la pell de gallina només de pensar-ho.

Tot va començar quan li va mostrar els pits a un assetjador per webcam. Com bon assetjador va voler anar més enllà, però ella va ignorar les seves amenaces. Llavors ell va donar a conèixer als seus coneguts les imatges via Facebook. Això va fer que Amanda entrés en depressió ja que a partir d’aquell moment va començar una persecució i assetjament a la seva escola per part dels companys. El final ja el coneixeu.

Sempre ho dic, hem d’anar molt al tanto amb l’us d’internet dels menors. Darrera de les xarxes socials hi ha un bon grapat d’assetjadors esperant trobar el moment oportú. Aquí no serveixen excuses. Aquí només serveix la responsabilitat. Casos com aquest hi han molts més dels que ens pensem, però no en fem cas fins que tenim un cas proper. Pares i mares, la responsabilitat és nostra. No esperem a que sigui massa tard. Mireu el vídeo, llegiu el que diu i penseu!

I’m struggling to stay in this world, because everything just touches me so deeply. I’m not doing this for attention. I’m doing this to be an inspiration and to show that I can be strong. I did things to myself to make pain go away, because I’d rather hurt myself then someone else. Haters are haters but please don’t hate, although im sure I’ll get them. I hope I can show you guys that everyone has a story, and everyones future will be bright one day, you just gotta pull through. I’m still here aren’t I?

(“Estic lluitant per romandre en aquest món…”. “No estic fent això per l’atenció”. “Estic fent això per ser una font d’inspiració i demostrar que puc ser forta”. “Els enemics són enemics…”. “Espero poder mostrar nois que tothom té una història…”. “Encara sóc aquí no?”)

Salut i responsabilitat!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vOHXGNx-E7E[/youtube]

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari