Amics del Blanc | Eide Eestudio, Mr.Carton, 36days, theroomrooms’, Mariano Fiore i Picmedia

Els Amics del Blanc d’aquest any res han d’envejar als d’altres anys. , , , ,  i són tot ganes i bons projectes. Això equival a combinacions dignes de ser escoltades.

Captura de pantalla 2014-11-20 a las 16.30.08

 

Va ser l’encarregat d’obrir la secció. Va presentar alguns dels seus projectes, però el que més va cridar l’atenció és el de la revista . Ell mateix ho va definir com “gran oportunidad”.

La revista la van realitzar des de A Coruña, Barcelona, París i Múrcia, via Skype i fent els canvis des de Whatsapp. Van demanar a gent com Andrés Requena que participessin en el projecte per acabar de donar-li forma. El resultat final confirma que treballar en equip sempre és millor.

Em va sorprendre a positiu la seva feina. Havia tingut la sort de compartir alguna estona amb ell, però mai de veure la seva feina. També va comentar que la gent l’anomena Negro i, a pesar de tenir un significat diferent, m’agrada molt.

EBDLN-AmicDelBlanc-2014-Mariano

EBDLN-AmicDelBlanc-2014-Mariano-2

 

Rafa i Nina ens van explicar el seu projecte . És una barreja entre tipografia, cal·ligrafia, disseny, il·lustració i fotografia totalment obert. Hi podia participar tothom.

Al final van aconseguir implicar a molta gent, moltíssima, compartint els resultats a través d’Instagram. Aquest projecte mostra un gran amor per les lletres i per les xarxes socials. Per sort, ens van portar per regalar postalfree fets expressament pel BlancFest algunes de les lletres del projecte.

El millor va ser que van anunciar que la 2a edició es pot posar en marxa en qualsevol moment. Serà un èxit segur. Fem apostes?

EBDLN-AmicDelBlanc-2014-36days

EBDLN-AmicDelBlanc-2014-36days-2

 

“Somos pequeños y trabajamos sin trampa ni cartón”, aquesta va ser la seva manera de presentar-se. Ens van ensenyar el seu decàleg de basat en 10 pautes que segueixen fil per randa.

Una de les coses que més em va agradar és la sinceritat que van mostrar al dir que no treballen per agradar a tothom. Crec que és una gran filosofia i una gran veritat, no es pot agradar a tothom. En cas contrari més val que fem un pensament.

Van acabar la seva exposició amb una performance bastant sorprenent. Millor la mireu vosaltres i ja ens direu que us sembla. Us deixo un time-lapse perquè veieu el resultat.

EBDLN-AmicDelBlanc-2014-MrCarton

 

Iciar i Leire, dos noies de Pamplona, ens van parlar de packaging, concretament del pàckaging d’alimentació. Van explicar com funcionen i van destacar la seva relació amb  “formamos un gran equipo aunque es un alma libre”.

Van tenir el detall de sortejar un lot de productes que Cecilia Bofarull va tenir la sort d’emportar-se a casa. Evidentment, els productes són de navarra i el packaging el van fer expressament pel BlancFest. Quina goig i quina enveja!

Adjunto el vídeo que van mostrar durant la seva conferència.

EBDLN-AmicDelBlanc-2014-EideEstudio

[vimeo]http://vimeo.com/112075741[/vimeo]

 

 

Els nois de Picmedia van venir amb la intenció de mostrar-nos 8 hores en 8 minuts. Van explicar-nos com és una jornada laboral qualsevol dintre de l’estudi.

“Trabajamos el músculo, el cerebro”. Digue’m que aquest podria ser perfectament el seu lema ja que basen la seva feina en pensar, pensar i pensar.

La part que més em va agradar va ser quan van parlar dels Chicles Cheiw, quins records. Em van teletransportar uns 25 anys com a poc. I que bons estavan!!! Ens van explicar de que aquesta empresa va passar de comercialitzar xiclets van passar a comercialitzar sabatilles esportives. Quin canvi.

EBDLN-AmicDelBlanc-2014-Picmedia

EBDLN-AmicDelBlanc-2014-Picmedia-2

 

“Nuestro nombre viene de ese rumrum de darle vueltas a las ideas”. Pensar és important, llàstima que no ho fem més sovint. Gemma i Blanca ens van presentar el seu petit estudi, però amb un gran equip.

Ens van deixar perles com “Lo más difícil es que uno mismo sea el cliente”, tenim la tendència a pensar en nosaltres i no en el client. I el client té la tendència a pensar en ell enlloc de pensar en els seus clients.

Van projectar diversos treballs i, el més cridaner, va ser un vídeo que ens va fer somriure, conèixer l’estudi i la gent que el conforma. Es tracta d’un Vídeo briefing que van prepara pel BlancFest al que expliquen la seva autocampanya “Cuestión de sentido”.

EBDLN-AmicDelBlanc-2014-TheRoomRooms

[vimeo]http://vimeo.com/112047751[/vimeo]

 

Moltes felicitats a tots, no és fàcil sortir allà amb només 8 minuts per informar i seduir.

Salut i amics!

 

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari