BlancLab, el resum

Com ja us vam comentar, divendres passat vam anar al BlancLab a veure i aprendre molt sobre la tecnologia aplicada al disseny. La veritat és que del cartell només coneixem a Roger P, però després del BlancLab podem dir que ja tenim uns quants dels conferenciants a la nostre agenda. Ara bé, el que més ens agrada d’esdeveniments com aquest són les relacions humanes que fem.

Del festival us farem un petit resum del que ens va semblar cada conferenciant, però penseu que és la nostre opinió, eh!

Roger P
Què podem dir d’ell… és el nostre programador favorit! Fins ara totes les webs que hem dissenyat les ha programat ell. Ens va agradar la conferència tot i la dificultat de ser els primers. Van mostrar 4 projectes i van explicar com van adaptar-se per treballar amb cadascun dels clients. Dona gust de treballar amb ell!

Tigrelab
D’ells destacarem que ens va agradar molt el tipus de feina que desenvolupen. Quan ho veus aplicat penses que és fàcil, però quan t’ensenyen tot el que hi ha darrera s’et cau la bava.

Android Aalto
Segurament el més destacable de la conferència de Claudio Camacho és la seva actitud i les seves ganes de canviar el món. Ens va mostrar com es treballa a Finlàndia, el tipus d’activitats que fan i la filosofia que tenen.

Miscelaneous
Ens van explicar com internet i les diferències plataformes ens poden afectar a l’hora de plantejar un disseny de software, app… per a smartphones, tablets… Molt interessant!

Big Lazy Robot
Uns altres que ens van deixar amb la boca oberta després de veure el resultat de la seva feina. Són capaços de generar en 3D tot el que el client necessita i fent que sembli real.

Device
Els creadors dels crèdits del BlancLab van mostrar-nos com els van crear i com van fer servir la tecnologia per generar resultats sorprenents. També ens van mostrar com s’ho passen de bé quan tenen una estona lliure.

Digital legends
Que podem dir d’ells. Després de veure que van desenvolupar el Battlefield per smartphone tenen tot el nostre respecte. Especialistes en desenvolupar jocs per a iPhone, iPad, Samsung Bada, Nokia N900, Android i dispositius de darrera generació. Van mostrar-nos com s’han hagut d’adaptar degut a l’aparició d’internet i les botigues dels smartphones.

Oscar Sol
La seva feina creada a base de Javascript és espectacular, però se’ns va fer molt llarga la seva conferència. Segurament la culpa la va tenir que era l’últim i que ja teníem ganes de pujar a la terrassa.

Destacar que totes les conferències van estar amenitzades per la música de 8 bits de Verper On, quin crack!

Salut i esdeveniments!

 

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari