Col·legis electorals automàtics, per luzinterruptus

Els esdeveniments polítics a Grècia se succeeixen vertiginosament, sense que sembli que els seus ciutadans tinguin el mínim control sobre els representants que suposadament els governen. Res de nou per altra banda.

Nosaltres des de la distància, anàvem tan contents amb al aplastanate OXI aconseguit en el referendum contra les mesures d’austeritat exigides per Europa, vèiem en això no només una consolidació de la sobirania popular sinó també una escletxa per la que finalment es colaria el tan desitjat canvi a Espanya.

Per això vam decidir tirar-nos al carrer, per celebrar amb les nostres llums, humor, paperetes de vot i dracmes, la possibilitat que en els caixers automàtics de Grècia pogués fluir una moneda pròpia, fora del control del maligne Eurogrup.

Amb mínima manipulació aconseguim convertir set caixers automàtics del centre de Madrid en urnes de referendum en què un cop dipositats els vots negatius començaven a sortir dracmes a discreció.

Però com diu el refrany “poc dura la feicidad a casa del pobre” i al dia següent, aquesta acció va deixar de tenir sentit, ja que finalment el govern ha signat i ratificat penosament al parlament, un acord que obliga al poble grec a suar gotes de sang perquè els caixers automàtics, grans protagonistes d’aquesta història, tornen a dispensar euros, encara que siguin letals

En qualsevol cas l’acció està feta i potser en un futur, no molt llunyà, torni a tenir sentit. Mentrestant tot el nostre respecte als grecs.

Mil gràcies als nostres amics Alex, Bernhard, Blu Blu, per ajudar-nos en aquesta acció i a L. Martínez per les estupendes fotos.

Temps d’instal·lació: 2 hores.
Danys ocasionats: 0.
Permanència de la intervenció: 8 hores ???

+info a: Colegios electorales automáticos / Automated Electoral Colleges

Salut i instal·lacions!

EBDLN-Automated-Electoral-Colleges-1

EBDLN-Automated-Electoral-Colleges-9

EBDLN-Automated-Electoral-Colleges-8

EBDLN-Automated-Electoral-Colleges-6

EBDLN-Automated-Electoral-Colleges-3

EBDLN-Automated Electoral Colleges-7

EBDLN-Automated Electoral Colleges-5

EBDLN-Automated Electoral Colleges-4

EBDLN-Automated Electoral Colleges-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari