Cyclowood, una espectacular bici gallega de fusta

@cyclowoodCyclowood està ubicat a Verin, Ourense (Espanya). Aquí està el nostre centre de desenvolupament i també és aquí on són elaborats els quadres de fusta Cyclowood. També és on es realitza el muntatge de les nostres bicicletes per personal tècnic amb alta qualificació usant els components més avançats i que millor s’adapten a les nostres bicicletes.

Cada unitat de Cyclowood porta gravat un número d’identificació (Codi) que facilitarà la comunicació entre l’empresa i els clients en identificar unívocament a cada quadre o bicicleta.

Les principals característiques dels productes Cyclowood podem resumir-les en els següents punts:

  • Resistència a la fatiga més gran que l’acer.
  • Millor amortiment que les de carboni.
  • Duresa i flexió.
  • Peça exclusiva i única.
  • Fàcils de restaurar.
  • Quadres lleugers: entre 1600g i 2300g (carretera).
  • Materials ecològics i no contaminants.
  • Bellesa incomparable.
  • Resistents a les condicions meteorològiques.

Per què fusta? Perquè la fibra natural de la fusta té propietats fisico-mecàniques úniques.

La fusta ha estat emprada per l’home des del principi dels temps i avui dia segueix sent un material insubstituïble en innombrables elements i aplicacions que ens acompanyen cada dia. Podríem citar milers i milers d’ells, però a manera de resum destacarem per exemple aquelles en què no hi ha ni hi haurà un suport que se li pugui igualar: Un bat de beisbol, el mànec d’una eina (destral, pic, aixada, … ). Únicament podran ser fetes de fusta, ja que la fibra natural absorbeix les vibracions de l’impacte com cap altre material alhora que manté la seva forma original inalterable.
Un arbre sa de fusta noble pot ser flexado pel vent, però sempre tornarà al seu estat natural.

DURESA, RESISTÈNCIA, FLEXIBILITAT, LLEUGERESA, ESTABILITAT I BELLESA UNIQUES.

Si la fusta ens ofereix totes aquestes propietats com cap altre material, ¿perquè no fer-lo servir per al que veritablement sabem i ens agrada? FER BICICLETES DE FUSTA EXCLUSIVES.

El teu Cyclowood és única i irrepetible, les vetes naturals i la tonalitat del quadre la defineixen com a exclusiva, ja que mai serà possible elaborar una altra amb les mateixes característiques naturals que el teu Cyclowood.

Actualment fabriquen quatre models de bicis: Carretera, Ciutat, MuntanyaTrekking Class.

Després de llegir tot això i de veure les imatges i vídeos dels diferents models l’únic que puc dir és que m’he enamorat. Una espectacular i autèntica bici gallega de fusta. El disseny dels quatre models és espectacular, es nota que cuiden tots els detalls i tenir una bici exclusiva, diferenta  totes les demés és un plus brutal.

+info a: www.cyclowood.com

Salut i bicis!

EBDLN-Cyclowood-1

EBDLN-Cyclowood-8

EBDLN-Cyclowood-7

EBDLN-Cyclowood-5

EBDLN-Cyclowood-6

EBDLN-Cyclowood-4

EBDLN-Cyclowood-3

EBDLN-Cyclowood-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari