El centre Mount Sinai Hospital redissenya la seva identitat

Conec molt poc del Mount Sinai Hospital, diguem que el que he llegit quan he vist el redisseny de la seva identitat. És un hospital establert al 1852 als Estats Units. Si voleu saber més entreu al seu web i allà trobareu més informació.

A finals d’any el Centre va presentar la nova identitat amb un logotip dissenyat per Siegel+Gale i la seva aplicació per Infinia Group. Una identitat amn molta més personalitat i amb una línia molt més moderna que busca definir i marcar el camí a seguir de cadascuna de les parts del Centre. És evident la representació de la muntanya i la ‘M’ a l’imagotip. La trobo molt més encertada i encaminada cap al que són i volen representar. Haig de dir que també m’agradaria com a identitat per a una marca de roba.

“El nou logotip es deriva de la històrica sèrie Mount Sinai Mountain i les línies d’intersecció representen la connexió entre els metges, científics, personal clínic, els pacients i els estudiants i els membres de la comunitat Mont Sinaí”, va dir Kenneth L. Davis, MD, president i director general de The Mount Sinai Medical Center – Comunicat de Premsa

Salut i redisseny!

EBDLN-Mount-Sinai-Logo-lanegreta-1

EBDLN-Mount-Sinai-Logo-lanegreta-5

EBDLN-Mount-Sinai-Logo-lanegreta-3

EBDLN-Mount-Sinai-Logo-lanegreta-4

EBDLN-Mount-Sinai-Logo-lanegreta-2

 

Vist a Brand New.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari