El Citilab obre els clubs de programació, makers i media

Els clubs de programació, makers i media del Citilab seran espais de creativitat on tothom és benvingut, independentment del seu nivell de coneixements. Als clubs fomentarem l’auto-aprenentatge, la col·laboració i el treball per projectes, sempre intentant que els membres que més en sàpiguen ajudin els que en saben menys.

S’organitzaran xerrades periòdiques impartides tant per membres del club com per convidats. La idea inicial és dedicar els dimarts de 17:30 a 19:30 al club de programació, els dimecres al club de media i els dijous al de makers, sempre seguint el mateix horari.

És en aquestes franges horàries en què els clubs comptaran amb el nostre suport, però el Citilab estarà sempre obert per si necessiteu venir en altres moments. Tot i que volem construir els clubs entre tots, tenim unes quantes propostes per començar a treballar.

Per al club de programació, hem pensat dedicar-nos al desenvolupament de videojocs i històries animades. En el club de media explorarem nous formats, narratives i eines i fases del procés des de la planificació, realització i difusió a partir dels projectes proposats pels participants. Per al de makers, ens agradaria muntar la nostra pròpia màquina CNC, però també tenim la proposta menys ambiciosa de construir un vehicle autònom per retransmetre esdeveniments en streaming.

La convocatòria serà el proper setembre i ja us podeu donar d’alta en el nostre nou Meetup

Aquí teniu l’enllaç de Meetup per si voleu formar part de la comunitat: http://www.meetup.com/es/Clubs-Citilab/

+info a: El Citilab obre els clubs de programacio, makers i media.

Salut i club!

EBDLN-clubs de programació, makers i media-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari