El festival de disseny Blanc arriba a més públic que mai

Les activitats del certamen, celebrat el 14 i 15 de novembre a Vilanova, sumen més de 1.800 assistents.

El festival de disseny gràfic Blanc ha superat enguany el seu propi rècord de públic, amb activitats que han atret més de 1.800 persones el 14 i 15 de novembre a l’Auditori de Vilanova i la Geltrú. El certamen, que enguany ha celebrat la seva sisena edició, ha tornat a demostrar que és una cita imprescindible a l’hora de donar a conèixer les darreres novetats del món del disseny gràcies al suport dels professionals del sector.

Així, les xifres d’assistència superen els bons resultats de l’any passat, quan el festival ja va assolir els 1.600 assistents. Un 90% del públic de Blanc prové de fora de Vilanova, i un 30% de fora de Catalunya, procedents de diversos punts d’arreu de l’Estat i de Londres.

En aquesta darrera edició, Blanc ha aconseguit compartir el coneixement d’un dissenyador tan consolidat com Fernando Gutiérrez, creador de la imatge de suplements com El País de las Tentaciones o del Museo del Prado, amb d’altres estudis més joves com Domestic Data Streamers o EspadaySantaCruz, especialitzats en dissenyar formidables instal·lacions visuals en les que és fonamental la participació de la gent. Comuniza, Twopoints.net, Domo-A, Iñigo Jerez, Ivan Castro, Ladyssenyadora, Picmedia, 36 days of type, Mr. Cartön, Eide Estudio, Mariano Fiore, Theroomroms i Design by Atlas completen l’equip d’estudis i dissenyadors que va explicar els seus treballs més recents al públic de Blanc. La revista Mongolia també va oferir una de les conferències del festival, i el presentador i guionista Òscar Andreu va portar al certamen la seva Banda Municipal del Polo Norte, que va oferir un petit concert.

També cal destacar l’èxit de Blanc Nit, la festa de tancament del festival que va celebrar-se dissabte a la nit al Museu del Ferrocarril, amb més de 400 assistents. Els dj Vallès (Eivissa), Eclectic Method (Regne Unit) i Àlex McCoy (Barcelona) van posar música a una nit única de la que el mapping i els efectes visuals van ser els protagonistes sota el nom de The Alqvimia Project, consolidant així una proposta d’oci nocturna que va iniciar-se l’any passat i que es complementa a la perfecció amb les conferències de Blanc.

Salut i felicitats!

FERNANDOGUTIÉRREZ_CON_MARIOESKENAZI

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari