Felicitats Messi #jovaigveureMessi

Jo vaig veure jugar a Messi, això és el que li diré al meu fill el dia de demà. 25 anys i 4 Pilotes d’Or seguides, brutal. Encara recordo quan Ronnie la va guanyar a Can BarÇa i em pensava que no hi havia cap jugador millor que ell. Que equivocat que estava. El més admirable no és que porti 4 Pilotes d’Or, que ningú més ha guanyat, sinó que encara pot guanyar-ne alguna més ja que només té 25 anys i està en fase de creixement. El pobre CR7 em recorda als rivals de Indurain, Federer… ha tingut la mala sort de coincidir amb el millor d’aquest esport.

Salut i felicitats!

EBDLN-Messi-Pilota-Or-2013-3

EBDLN-Messi-Pilota-Or-2013-2

http://www.youtube.com/watch?v=_IGHFXX2gQw

EBDLN-Messi-Pilota-Or-2013-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.