Festa “Posa’t la Gorra!” a PortAventura el 5 de juny

El diumenge 5 de juny serà la festa Posa’t la Gorra!” a PortAventura World en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

El 5 de Juny celebrem la 14ª edicció de la festa del “Posa’t la Gorra!” a PortAventura World!

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.
Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.

T’esperem el 5 de Juny a PortAventura!

VISCA EL POSA’T LA GORRA A PORTAVENTURA PARK!

Llega a PortAventura World la 14ª edición de la fiesta ‘Posa’t La Gorra’ organizada por la Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) con la objetivo de transmitir un mensaje sensibilizador a toda la población sobre el cáncer y con visión de ampliar y potenciar la base social de la entidad.

Este domingo 5 de junio, AFANOC juntamente con PortAventura World ofrecerán tanto a pequeños como a mayores una jornada llena de diversión en la 14ª Fiesta ‘Posa’t la gorra’ que contará con diversas actuaciones, animaciones, talleres y actividades para todos los que quieran disfrutar de una jornada especial.

Los artistas invitados para presentar esta nueva edición de estará formada por el dúo: Manel Piñero, más conocido como el presentador del Homo APM y Anna Bertran, actriz de la serie de TV3, Polónia. Además, todos los asistentes podrán disfrutar de las actuaciones y talleres de la mano de Get Bak, la compañía de hip hop Amarcord Grup Vocal y la Associaciò de dones ‘La Dàlia’, entre otros. Además, Txaranga Band Tocats aportarán el toque musical a un día donde no faltará la diversión en el mejor de los escenarios.

A lo largo del día, el área de la China se llevará a cabo el acto más especial de la fiesta: la lectura del manifiesto por parte de los niños y niñas y adolescente con cáncer.Principio del formulario

El objetivo principal de la campaña organizada por AFANOC es sensibilizar y normalizar la enfermedad. Además de recaudar fondos para garantizar la sostenibilidad de futuro a las familias y tirar hacia delante nuevos proyectos.

La gorra, símbolo solidario de la fiesta trae consigo un diseño muy especial para la celebración de esta decimocuarta edición. Roser Capdevila, escritora e ilustradora de libros infantiles ha sido la responsable de dar color y poner su corazón a la creación de gorra para las diferentes jornadas de este año.

Para poder celebrar con AFANOC y La Casa Xuklis la jornada ‘Posa’t la gorra’, se puede adquirir anticipadamente las entradas por el precio de 19€. Con la adquisición de la entrada se hará entrega de la Gorra Solidaria de la Fiesta y acceso a las instalaciones del propio parque. Las gorras se podrán recoger en las distintas delegaciones, Tarragona, Lleida y en la Casa del Xuklis situada en Barcelona.

¡Venid a celebrar con AFANOC y PortAventura World la fiesta solidaria ‘Posa’t la gorra’ este domingo 5 de junio!

 

Si vols anar pots comprar l’entrada a PortAventura Park i la gorra per només 19€. La venta d’entrades és fins el 4 de juny. Ah, i també pots comprar la gorra aquí!

Si vols, aquí et pots descarregar el dossier de la festa.

Salut i nens!

EBDLaNegreta-Posa’t-la-gorra-portAventura

 

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari