Festival El més Petit de Tots 2015

Festival El Més Petit de Tots 2015 és el festival internacional d’arts escèniques per als més petits (0-5 anys). Un festival que s’escampa pel territori: LaSala Teatre (Sabadell), Teatre de l’Aurora (Igualada), Mercat de les Flors (Barcelona), Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida), Teatre Principal d’Olot, Teatre Municipal Benicàssim, Teatre-Auditori Sant CugatTeatre Clavé (Tordera), Teatre Auditori de Granollers i Teatres de Tarragona.

Entre el 7 i el 22 de novembre els nens d’entre 0 i 5 anys podran gaudir d’espectacles nacionals i internacionals. Sé que encara queda una mica, però ara per ara el millor que podeu fer és seguir-los a través del seu Facebook ja que, de moment, al seu web no hi ha cap informació penjada.

La producció del festival d’enguany ve de la mà de Ponten Pie. No sé si m’agrada més el cartell verd o el negre. Sigui com sigui m’agrada que El Més Petit de Tots aposti per una imatge neta i minimalista.

El festival pertany a la xarxa europea Small Size, dedicada a la difusió de les arts escèniques per a la primera infància.

Salut i festivals!

EBDLN-empt2015-1

EBDLN-empt2015-2

Via www.kireei.com

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari