GameJam, 48 hores per dissenyar videojocs a Cornellà

ENTI-UB i Citilab us convidem a participar a la propera GameJam! Desenvolupem videojocs!

Del 18 al 20 de setembre ens enfrontem al repte de desenvolupar videojocs que promoguin un estil de vida saludable. Let’s play healthy! Seguir una dieta, o un programa d’entrenaments per posar-nos en forma pot fer-se pesat, i en perdre la motivació, de seguida ho deixem correr…per això organitzem una GameJam.

Estem segurs que els videojocs poden ser una arma secreta perquè transformen l’esforç en pura diversió. Jugant estimulen els nostres sentits, ens podem expressar lliurement mentre fem front a desafiaments i aprenemem amb cada repte i descobrint tot allò de que som capaços!
Ets un boig del disseny de videojocs i t’agrada l’adrenalina? Apunta’t i et prometem 48 hores de disseny i desenvolupament frenètic de videojocs. Dividirem les activitats per franges d’edat: de 10 a 16 anys i de 16 anys endavant.
La jam es desenvoluparà en paral·lel en diversos països europeus. Tens, per tant, la oportunitat de conectar internacionalment. T’hi esperem. En aquest web tens tota la informació relativa a la inscripció i desenvolupament de la jornada.
El projecte
Jam Today és la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny de jocs aplicats. El projecte reuneix a diferents tipus d’actors, com ara clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts de recerca, institucions del sector públic, municipis, etc. per executar les Game Jam per tot Europa. Jam Today ofereix participar en les Game Jam i, a més, ha creat un conjunt d’eines simples i pràctiques que permeten guardar el propi joc desenvolupat, amb el suport de les 25 organitzacions de la xarxa Jam Today.
INSCRIPCIONS AQUÍ 
Què: http://jamtodaybcn.citilab.eu/
Quan: 18 de setembre a 20 de setembre de 2015
On: Citilab, Plaça can Suris  s/nSalut i play!

EBDLN-jam-today-game-jam-Citilab-1

EBDLN-jam-today-game-jam-Citilab-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari