Genial dock de paper per al teu iPhone/iPod touch (II)

El passat dijous 22 d’abril vaig escriure un post que parlava d’un dock casolà per l’iPhone que tenia molt bona pinta. Us vaig dir que el faria i us donaria la meva opinió, doncs aquí la teniu…

Vaig imprimir-lo amb paper blanc de gramatge important, però primera la sensació una vegada muntat és de fragilitat. Té prou estabilitat en horitzontal, però en vertical sembla que hagi de caure. M’agrada que se li pugui posar el cable mentre està recolzat i que quedi amagat. Crec que en general està prou bé per ser de fabricació pròpia. El que més m’ha agradat de tot és el fer-lo. Tallar, doblegar, muntar,…

Salut!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.