HomelessFonts, tipografies que ajuden a les persones sense sostre

HomelessFonts és un d’aquells projectes que ens fan arturar-nos. La seva funció és la crear de tipografies a partir de la cal·ligrafia de persones que viuen al carrer i que cada dia plasmen sobre cartrons demanant ajuda. Aquestes, s’han convertit en l’eina de la Fundació Arrels per lluitar contra la pobresa amb l’ajuda de l’agència The Cyranos McCann. Recordar que “Arrels som homes i dones que oferim allotjament, alimentació i atenció social i sanitària a homes i dones sense sostre. #ningudormintalcarrer

Les tipografies que es creen són posades a la venda per aconseguir ingressos per combatre aquesta pobresa. Que maco pensar que amb un disseny nostre pot ajudar no solament al nostre client, sinó també a aquells que més ho necessiten.

HomelessFonts is an Arrels Foundation initiative which consists of creating a collection of typefaces based on the handwriting of homeless. The idea behind these typefaces is for big brands to use them in their advertising and corporate announcements. All the proceeds go to the Arrels Foundation.

HomelessFonts es un iniciativa de la Fundación Arrels que consiste en crear tipografías a partir de la caligrafía de personas que viven en la calle. La idea es que las marcas y los usuarios utilicen estas tipografías. Los beneficios que se obtienen van destinados a ayudar a estas personas a salir de la calle.

Més info a www.homelessfonts.org

Salut i solidaritat!

[vimeo]http://vimeo.com/96064485[/vimeo]

EBDLN-HomelessFonts-1

EBDLN-HomelessFonts-2

EBDLN-HomelessFonts-3

EBDLN-HomelessFonts-6

EBDLN-HomelessFonts-4

EBDLN-HomelessFonts-5

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari