iPhone 6, iPhone 6 Plus. Més que gran?

Sí amics i amigues, ja tenim aquí la nova versió d’iPhone. Bueno, en aquesta ocasió hem de dir versions perquè s’han presentat 2 models: iPhone 6 i iPhone 6 Plus. Em sap greu dir-vos que a aquesta entrada no trobareu comentaris sobre les novetats de software, de funcionalitats, de preus… dels nous iPhones.

Es a dir, avui em centraré en una sola cosa: el tamany. Ja ho van dir fa molt de temps, el tamany importa. I tant que importa, i molt. Es per això que penso que els nous models són extremadament poc pràctics. Comencen a deixar de ser mòbils. Fa temps que critico i em ric decada vegada que Samsung presenta el nou Galaxy perquè els seus tamanys són per riure. Però ara li ha arribat el torn a Apple.

M’agrada molt la marca Apple, m’agraden molt els seus productes, però no m’agrada gens el tamany dels nous iPhones. A més de poc pràctics penso que s’haurà de crear una nova tendència de moda per poder ficar-los a les butxaques dels nostres pantalons, camises, americanes… Apple s’acaba de petar els pantalons de pitillo i similars.

Entenc que es vulgui una pantalla gran per jugar, per veure vídeos… però s’ha de tenir sentit comú. El tamany importa i ha de ser el just. A la seva web Apple anuncia el nou iPhone amb el lema “Més que gran“, i tant, tota la raó. El burro grande ande o no ande, veritat?

Jo reia de les noies que feien servir les 2 mans agafar el seu Galaxy 3 i 4, ara també hauré de riure de les que ho facin amb l’iPhone 6 i 6 Plus. També riuré d’aquells als que els quedi la cara tapada quan parlin per telèfon. També riuré d’aquells que tinguin rampes als dits per la posició incòmode que s’ha d’adoptar per agafar els nous models. I sí, segurament algun dia riuré de mi per portar un d’aquests models, però que no ens enganyin.

El sr Tim Cook no està innovant amb l’iPhone. Més gran i més prim? Això ja fa temps que ho veiem. A on queden aquelles demostracions de funcionalitats creadas per genis que ens deixaven la boca oberta? Treus l’auricular i s’atura la música. Agites l’iPhone i la música passa a aleatori. Dos clicks a la pantalla i fem zoom. Això és el que realment compta, i d’això poca cosa. Apple comença a convertir-se en pApel mojado.

En fi… què serà el següent? Un iPhone tamany iPad Mini? Un iPad tamany Notebook? Oh waith!

Si voleu saber més sobre l’iPhone 6, l’iPhone 6 Plus o l’Apple Watch entreu a www.applesfera.com, un bàsic. També podeu saber més sobre la keynote a www.apple.com/live/2014-sept-event

Salut i seny!

EBDLN-Apple-iPhone6-2014-1

EBDLN-Apple-iPhone6-2014-4

EBDLN-Apple-iPhone6-2014-3

EBDLN-Apple-iPhone6-2014-6

EBDLN-Apple-iPhone6-2014-5

EBDLN-Apple-iPhone6-2014-7

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari