Ja pots saber si han llegit el teu missatge de WhatsApp

WhatsApp no para. Des d’ahir a la nit l’aplicació incorpora l’avís de missatge llegit. Això es pot veure quan el color del doble check es torna blau. Ara estarem més pendents del missatge que enviem. On s’ha quedat allò d’enviar un missatge i no saber quan tindriem resposta…!?

Al final ho voldrem tot al moment. Primer el rellotge, que el missatge s’està enviant; llavors el primer check, bé, el missatge s’ha enviat, però no rebut; el doble check, missatge rebut, vull una resposta; i ara el doble check blau, que no serà res més el típic “perquè no em respon si l’ha llegit?”.

De moment però, no pot desactivar l’opció per evitar que els altres sàpiguen quan hem llegit els seus missatges, i per treure les ganes “bojes”  de tenir resposta immediata. Si al final ho voldrem tot sense esperar, es perdrà la màgia de l’espera, aquella incògnita de no saber, el “no em vol respondre?”… Si no voleu que sàpiguen que heu llegit els missatges, vosaltres tampoc sabreu si us han llegit, eh, es viu millor així!

Salut i tecnologia!

nova-funcio-WhatsApp-Pere-Tordera_ARAIMA20141106_0083_1

Vist a Diari Ara

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

Deixa un comentari