LamZac, el sofà-matalàs inflable que voldràs

El sofà-matalàs inflable LamZac és un nou producte únic portat directament des dels Països Baixos que voldràs tenir sí o sí! Tots hem intentat inflar matalassos especialment en les sortides, i aquesta és l’única part que ningú gaudeix. Però la startup holandesa LamZac vol canviar això amb el seu revolucionari matalàs-sofà que s’infla en qüestió de segons, sense deixar-te sense alè.

El Lamzac és un producte patentat que utilitza una tècnica d’ompliment única per omplir el seu seient amb l’aire en qüestió de segons. Traduït de l’holandès, Lamzac significa borsa inactiva personal o vague mandrós. Així, el nom és suficient per descriure tot el que està destinat a ser. Fàcil d’inflar i desinflar, l’otomana és gran i còmode per proporcionar un espai acollidor i relaxant per als usuaris.

Fet de tela resistent i fort, la otomana és un accessori perfecte per a esdeveniments a l’aire lliure, com ara viatges, excursions a la platja o sortir amb la família a un parc. Per oferir la universalitat, el disseny s’ha actualitzat d’acord amb les normes internacionals.

Des que es va llançar el producte el setembre passat, les seves xarxes socials no han parat de créixer, acumulant milions de likes, reproduccions i shares. Causa de la gran demanda que el llit està tenint a tot el món (a Europa té un preu de 64 euros), està ara mateix esgotat. Però tranquils perquè al seu web asseguren que tornarà.

Salut i comoditat!

EBDLN-Lamzac-6-1

EBDLN-Lamzac-2-1

EBDLN-Lamzac-1-1

EBDLN-Lamzac-5-1

EBDLN-Lamzac-4-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari