L’aplicació educativa World of Puzzles s’amplia de 12 a 24 puzles per iPad i iPhone

L’aplicació educativa World of Puzzles s’amplia de 12 a 24 puzles per iPad i iPhone en la seva versió 1.2 per a aquest Nadal.

Smart Academy reconeix oficialment l’ús dels jocs de Monsters Band, per a nens de 2 a 6 anys, en el seu mètode centrat en l’educació infantil i primària 

L’aplicació educativa World of Puzzles de Monsters Band, dissenyada per l’estudi barceloní LaTroupe Studios, s’ha renovat per aquest Nadal i passa dels 12 puzles originaris al doble, 24, distribuïts en quatre capses digitals de 6 trencaclosques cadascuna, en la seva versió 1.2 per a iPad i iPhone. Amb només mig any de vida, aquesta app, pensada per a infants de 2 a 6 anys, s’ha consolidat com un dels jocs educatius de trencaclosques número 1 a l’App Store. Està protagonitzada per una trentena d’originals monstres, creats per l’il·lustrador català Xavi Ramiro, que viuen aventures en quatre espais diferents: contes tradicionals, viatges arreu del món, un parc d’atraccions i el circ.

La interfície de l’app és senzilla i molt intuïtiva, dissenyada especialment per als més petits. Un altra de les incorporacions d’aquesta versió és la nova banda sonora, amb alegres efectes, que creen un ambient que anima als petits en el joc i els submergeix en la història. És una aplicació sense publicitat i sense necessitat de registrar-se, que inclou control parental.

Es tracta d’una aplicació de descàrrega gratuïta d’una caixa de 6 puzles i cada capses nova que es vulgui descarregar costa 0,89 €. Però per a celebrar l’arribada del Nadal, Monsters Band proposa una oferta especial de 3×2, amb la que ofereix les capses dels contes màgics, el parc d’atraccions i el circ amb 18 puzles per només 1,79 €. 

A més de l’actualització del joc gratuït, LaTroupe Studios ha llançat una versió de pagament (1,79€) que s’ha fet pensant en els pares que ja coneixen els jocs de Monsters Band i que no volen comprar afegits dins de l’aplicació per a poder gaudir al complet. Amb un sol pagament ja hi és tot inclòs. Les dues apps estan adaptades a 11 idiomes diferents: català, espanyol, alemany, xinès tradicional, coreà, francès, anglès, italià, japonès, portuguès i rus.

Potencia la lògica i la memòria 

Amb aquesta aplicació educativa, a més de jugar i divertir-se, els petits de la casa podran desenvolupar habilitats d’observació, associació lògica i memòria. Així mateix, també estimulen el seu pensament creatiu i la curiositat. La terapeuta ocupacional pediàtrica y directora del centro Ninaia de Sabadell (www.ninaia.com), Cristina Pérez, destaca que aquest joc és molt útil “per a reforçar l’observació, la visualització en l’espai, la precisió motriu, la memòria i la capacitat d’atenció dels infants, fins i tot per a nens amb 

dèficit d’atenció, dificultats motrius o discapacitats sensorials”.. LaTroupe Studios s’ha posat en la pell dels nens per a conèixer a fons les seves necessitats i capacitats. De fet, la plataforma educativa Smart Academy (www.smartacademy.es) ha reconegut oficialment l’ús dels jocs de Monsters Band (Mundo de Puzles i Juegos de Mesa) en el seu mètode de treball centrat en l’educació infantil i primària.

Una impressió per a pintar 

A diferència d’altres jocs, aquí el temps no apressa ni s’han d’aconseguir resultats en un període de temps concret. “Sóc dissenyador de l’app, però també sóc pare d’una petita i l’últim que volíem al fer aquesta aplicació era que els nens s’estressessin. És un joc molt intuïtiu amb el que poden jugar sols o acompanyats d’un adult. Tothom s’ho passarà d’allò més bé”, assegura Jordi Manuel, impulsor de la sèrie Monsters Band. Un altra novetat de la segona nissaga és que els trencaclosques es poden imprimir en blanc i negre perquè les criatures els pintin i continuar gaudint del joc.

A finals de 2012, LaTroupe Studios va llançar el primer lliurament de la sèrie, Juegos de Mesa – Monsters Band, que també es pot descarregar tant per iPad com iPhone. Amb aquesta versió, els més petits de la casa, especialment de 3 a 6anys, poden jugar al conegut Memory, resoldre diferents puzles i participar en un concurs de preguntes sobre els protagonista amb el que hauran d’observar els seus trets físics, la roba o objectes que porti. Amb cada joc, els menuts acumulen punts amb els que desbloquegen uns cromos especials que han de col·locar-los al seu àlbum virtual. Juegos de Mesa – Monsters Band s’ha dissenyat pensant en nens amb discapacitats auditives ja que compta amb subtítols amb les instruccions en tres idiomes (espanyol, català i anglès).

Aquí podeu descarregar la app per iOS: iTunes Monsters Band

 

Salut i puzzles!

[vimeo]https://vimeo.com/69947698[/vimeo]

EBDLN-wop-appstore-1

EBDLN-wop-appstore-2

EBDLN-wop-appstore-3

EBDLN-wop-appstore-4

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

Deixa un comentari