L’avió del Mundial graffitejat per Os Gêmeos

Els projectes duts a terme per Os Gêmeos sempre sorprenen atesa la considerable repercussió que els acompanya. Aquest últim cas no és, ni de lluny, una excepció

Gustavo i Otávio Pandolfo, més coneguts com Os Gêmeos, i els enginyers de la companyia aèria Gol, han confiat en l’alta qualitat dels productes catalans de Montana Colors per decorar aquest Boeing 737-800 Sky, que s’encarregarà de transportar la selecció brasilera durant La Copa del Món i que incorporarà al trànsit aeri durant els dos pròxims anys.

Com de costum, el resultat estètic de l’obra és espectacular, més encara tenint en compte el tipus de superfície decorada i que va ser realitzat en tan sols una setmana. Unes 100 hores de treball han estat les que han emprat aquests artistes urbans per poder acabar l’original disseny. I com a detall dir que han fet servir unes 1.200 llaunes de pintura en aerosol.

“É uma proposta superbacana, bárbara, porque vai além do que o desenho propõe”, diz Mona, uma das primeiras a levar o grafite para o ambiente das galeiras no Rio Grande do Sul. “É um jeito de aproximar a arte das pessoas, e nós precisamos de propostas inusitadas, diferenciadas para chamar a atenção do público pra importância da arte.

“Os gêmeos têm seus traços, seus personagens, e através desses elementos, conseguiram passar a questão da diversidade que nós temos. A pintura mostra bem como somos todos diferentes, e a beleza disso.”

Salut i grafitti!

EBDLN-os-gemeos-avio-3

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a38xoWB6NAw[/youtube]

EBDLN-os-gemeos-avio-1

EBDLN-os-gemeos-avio-2

EBDLN-os-gemeos-avio-4

EBDLN-os-gemeos-avio-5

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari