Les 6 apps que no et pots perdre si tens Instagram

Tu que tens Instagram. Tu que vols millorar la qualitat de les teves fotos. Tu que vols afegir efectes increïbles però que sembli un #nofilter. Tu que vols descarregar-te les apps gratuites. Has de tenir aquestes 6 apps si tens Instagram.

VSCO Cam.- És una de les eines més populars per retocar les imatges. Destaca pels seus filtres, que ofereixen tons més naturals i vistosos que els d’Instagram. A més a més, els usuaris tenen la possibilitat de descarregar nous filtres des de la mateixa app i completar el catàleg (alguns de gratuïts i d’altres de pagament).

Vsco Cam

 

Snapseed.- Aquesta aplicació desenvolupada per Google és considerada un dels millors editors de fotografia. Els seus filtres són molt atractius per als usuaris i el seu funcionament molt intuïtiu. Fa que guanyi adeptes el fet que permeti retocar zones determinades de la imatge i no sigui necessari retocar-la completament. Així doncs, per exemple, es pot augmentar la lluminositat o modificar el contrast d’una part de la fotografia que ha quedat fosca.

Snapseed

Font Studio.- Pots afegir text a sobre de la imatge escollint entre un catàleg de 120 tipografies. A més a més, el text es pot col·locar envoltat per una rodona, un triangle, un cor o altres formes originals i se’n pot escollir la mida, el color i el gruix.

Font Studio—text on photo v3.0.1

Repost.- Amb aquesta aplicació es poden compartir automàticament imatges publicades per altres usuaris a Instagram que no tenim guardades al nostre telèfon mòbil. El repost és l’equivalent al retuit de Twitter i, acompanyant la fotografia, hi apareix la marca d’aigua amb el nom de l’usuari que ha publicat inicialment la imatge per mostrar-ne l’autoria.

Repost for Instagram

Latergramme.- És una eina molt útil de gestió d’Instagram. D’una banda, permet programar les publicacions d’Instagram des d’ordinador, tablet o smartphone (opció no inclosa a Instagram) i d’altra banda, possibilita gestionar més d’un compte d’Instagram sense necessitat de desconnectar-se d’un i obrir l’altre cada vegada. La versió gratuïta està limitada a 2 comptes.

Vist a initec

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari