L’Escola Oficial d’Idiomes de Cornellà obre la preinscripció per als cursos especials del 2n semestre (2014-2015)

Si voleu aprendre idiomes es presenta una bona oportunitat a Cornellà. L’Escola Oficial d’Idiomes de Cornellà de Llobregat acaba d’obrir la preinscripció  per als cursos especials del 2n semestre (2014-2015). Us deixo el text i els enllaços per si us interessa.

Aquesta modalitat de cursos és l’oferta educativa complementària i paral·lela als estudis ordinaris, autoritzada per la Inspecció del Departament d’Ensenyament per a l’EOI de Cornellà de Llobregat. Aquests cursos es fan en sessions de dues hores una vegada per setmana o bé en dues sessions d’una hora i mitja. En finalitzar aquests cursos es rep una certificació  expedida per l’EOI d’haver cursat i aprofitat la formació. Per a rebre aquesta certificació es requereix una assistència mínima del 80%.

S’obre la preinscripció per als CURSOS ESPECIALS del 2n quadrimestre:

  • OFERTA DE CURSOS ESPECIALS QUE S’INICIEN AL FEBRER: Cursos que s’inicien al febrer i acaben a finals de maig o principis de juny segons el curs.
  • PLACES VACANTS DELS CURSOS ESPECIALS QUE ES VAN INICIAR A L’OCTUBRE I QUE ACABEN A FINALS DE MAIG/PRINCIPIS DE JUNY: S’obre una oferta de places per a cobrir les vacants que s’han produït durant el primer quadrimestre en els cursos especials anuals (aquests cursos ja es van iniciar a l’octubre i acaben a finals de maig o principis de juny segons el curs). NOTA: Per la naturalesa d’aquests ensenyaments, l’alumnat pot incorporar-s’hi en aquest moment de l’any sense cap inconvenient. Aquells alumnes que tinguin una assistència superior al 80%, rebran un certificat d’assistència i aprofitament amb el nombre d’hores de formació rebudes de febrer a final de curs.

 

PROCÉS D’ADJUDICACIÓ DE PLACES

Un cop sol·licitades les places mitjançant l’aplicatiu de PREINSCRIPCIÓ que trobareu més avall, les places s’adjudicaran en ordre de preinscripció tot respectant el següent ordre de prioritat:

  1. Candidats que no requereixen fer test de nivell
  2. Candidats que han de fer test de nivell

Les places atorgades es comunicaran per via telefònica, sms o per correu electrònic. La convocatòria per a realitzar el test de nivell us apareixerà a la darrera pantalla una vegada acabeu d’omplir  l’aplicatiu de preinscipció. Una vegada cobertes les vacants, es posarà un 0 a la columna vacants. En cas que l’escola no us contacti, heu d’entendre que no se us ha adjudicat cap plaça perquè les vacants ja han estat cobertes.

Més info a: EOI de Cornellà de Llobregat o Cursos especials del 2n semestre (2014-2015).

Salut i sort!

EBDLN-EOI-Cornella-1

EBDLN-EOI-Cornella-2

EBDLN-EOI-Cornella-3

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari