Majorité opprimée, una història basada en un cas real d’una violació

Eléonore Pourriat, directora d’aquest curt anomenat Majorité opprimée, en què relata una història basada en un cas real d’una violació, però per donar-li un altre punt de vista, canvia els rols de l’home i la dona. És increïble com canvia tot des d’aquest punt de vista. Però segueix sent la realitat.

En un poble francès, del qual no coneixem el seu nom, viu Pierre, un noi com qualsevol altre que es disposa a celebrar “El dia dels homes“. Però el món en què habita aquest francès està dominat per les dones. Pel que un dia normal en la vida de Pierre equival a veure dones que corren amb el pit descobert, que orinen als carrers, que ofereixen favors sexuals, que l’intimiden, agredeixen i abusen sexualment d’ell. Un món en el que la seva paraula no val res perquè les autoritats són controlades per les dones.

Realmente cuando hice el cortometraje, esperaba que hubiera un interés como este En Francia, hace cinco años atrás, la gente me preguntaba si ser feminista era algo contemporáneo. Hoy en día nadie lo pregunta. Hace cinco años me sentía como un alien”, contó Pourriat a The Guardian.

I si les dones dominessin el món? Segur que seria millor.

Salut i respecte!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RRyUBfObYpw[/youtube]

EBDLN-Majorite_opprimee-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari