Marca tipogràfica versus Marca comercial

PROGRAMACIÓ
¿Què és la marca tipogràfica? Usos de la marca tipogràfica. Estàndards. Norma ISO UE. La moda tipogràfica. Models espanyol i anglès. Normativa i estàndards. Errors comuns. Èxit i fracàs de la marca. Anàlisi de casos. Coherència.

OBJECTIUS
Els objectius del curs són donar les eines necessàries per conèixer els usos i les seves aplicacions més immediates de la marca d’acord al context i entorn de la realitat global i diversa contemporània.

FORMAT
Curs de 20h in company.

PRESENTACIÓ
La marca tipogràfica serveix per a presentar les marques comercials. La història, modes, tendències, normatives nacionals, europees i conteculturals, fan de la tipografia una realitat que ens acompanya des de fa molt de temps.

A QUI S’ADREÇA
S’adreça a tots els dissenyadors gràfics que vul- guin actualitzar coneixements, als espacialistes en màrqueting, als professionals que hagin de fer-ne ús per la seva feina diària, als professionals que vulguin ampliar coneixements o que apostin per canvi profes- sional.

METODOLOGIA
La metodologia emprada en el curs és diversa. L’anàlisi d’usos de la marca, la tria de la proposta i la viabilitat.

DATES
Del 2 al 6 Juny. De 16 a 20h.

PREU
325€ no col·legiats
165€ col·legiats
90€ col·legiats en atur i estudiants

PROFESSORAT
Maria Gratacós té formació com a tipografa i lexicògrafa per la UB. Ha treballat en l’àmbit editorial com a lexicògrafa (Dic- cionari Normatiu, Institut d’Estudis Catalans), com a editora per a Planeta de Ago- stini a través de Interacció S.A., I per a SOL del grup Cases.

LLOC
Seu del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya (Paradís, 5 – 08002 Barcelona)

Més informació al PDF: 
Curs marca tipogràfica versus marca comercial

Full d’inscripció: 
Inscripció

Salut i tipografia!

EBDLN-Marca-tipografica-vs-marca-comercial

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , ,

Deixa un comentari