Margot, una família tipogràfica adorable d’Adrià Gómez

Adrià Gómez és un estudiant de disseny gràfic que s’ha posat en contacte amb nosaltres per ensenyar-nos la seva tipografia Margot Free Font i com que som així de bona gent, la volem compartir amb vosaltres. Crec que la seva filosofia s’adaptaria perfectament al nostre estudi ja que “en totes les meves obres tracto d’aconseguir un disseny pur, sofisticat i atemporal… disseny gràfic del que funciona“, no puc estar més d’acord.

Adrià ens va facilitar una petita descripció sobre la tipografia Margot Free Font que us ajudarà a poder-la valorar com toca:

Margot és una adorable família tipogràfica dissenyada i optimitzada per funcionar en cos gran. És capaç d’aportar un caliu molt humà a una gran varietat d’aplicacions tipogràfiques. És vibrant, i alegre, a més d’idònia per editorial, cartells, identitats corporatives o sistemes de senyalització. Ambdós pesos i les respectives cursives, tenen un equilibri perfecte entre corbes i terminacions afilades, el que la converteix en una tipografia capaç i versàtil, però sense perdre el seu esperit juganer.

Download Margot Typefamily for free

Si voleu veure el projecte ho podeu fer a Behance o al seu web.

Salut i tipografia!

EBDLN-Margot-FontFree-1

Gràcies Adrià!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , ,

Deixa un comentari