‘No penso callar’, l’espot de la exposició d’Amnistia Internacional

Del 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, al 20 de desembre, Amnistia Internacional presenta a la Fundació Antoni Tàpies, a Barcelona, l’exposició ‘No penso callar’, una mostra de més de 30 il·lustradors/es sobre la llibertat d’expressió.

Alguns dels noms implicats són Conrad Roset, Paula Bonet, Lara Costafreda, Oriol Malet i Ricardo Cavolo, entre altres.

El 2016, la mostra ‘No penso callar’ anirà itinerant per diversos espais a Catalunya, coincidint amb el 55è aniversari del naixement d’Amnistia Internacional (1961).

Amb l’objectiu de defensar la llibertat d’expressió, 30 il·lustradors/es donaran la seva visió particular d’aquest dret humà fonamental a través d’una obra cedida expressament per a l’exposició.

Per Amnistia Internacional el disseny, l’art i la cultura són eines potents de transmissió i transformació de valors. Algunes de les imatges més potents per denunciar  violacions de drets humans han estat creades per artistes de la mà d’Amnistia Internacional: Picasso, Miró, Calder o Botero, en són alguns exemples.

El dret a la llibertat d’expressió es recull en l’article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans:“Tot individu té dret a la llibertat d’opinió i d’expressió”.  

Exposició d’il·lustracions per la llibertat d’expressió “No Penso Callar”
Del 10 al 20 de desembre de 2015
Fundació Antoni Tàpies (C/ Aragó 255, Barcelona)

Hashtag (HT) per a xarxes socials #NoPensoCallar

+info a: http://bit.ly/1PQJv3C

Salut i llibertat!

EBDLN-no-penso-callar-lespot-damnistia-1

*AAFF-NO PIENSO CALLAR-INV-3

*AAFF-NO PIENSO CALLAR-INV-3

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari