Paper Work, el cos humà en combinació amb el paper

Olga Zavershinskaya va néixer el 1986 a Voronezh, URSS. A partir de 2007 es va dedicar per complet a la fotografia i actualment viu i treballa a la República Txeca. Olga es centra bàsicament en la fotografia artística.

La base del seu treball és una idea associada estretament amb el seu mètode de treball, principis estètics i emocionals. L’equilibri entre concepte i mètode d’expressió és la característica més important de la seva feina. Olga combina línies,  formes i llum per tal de transmetre la idea a l’espectador, mentre que manté l’estètica de visualització. Ella no conclou l’art en un marc, amb l’estil només com una eina. Un dels principals temes de la seva obra és un cos humà, la seva expressió i perfecció. Olga utilitza el cos humà com un instrument per manipular i construir impressions, formes i pensaments.

Una de les seves feines més destacades és la sèrie Paper Work al que barreja el cos d’una dona amb figures de paper que li donen una expressivitat fora del comú. A pesar del predomini del color blanc, les puntxes dels objectes de paper li donen, en alguns casos, una agressivitat que contrasta amb les corves del cos humà.

+info a: http://armene.com/category/paper-work.html

Salut i paper!

EBDLN-Paper Work-1

EBDLN-Paper Work-4

EBDLN-Paper Work-6

EBDLN-Paper Work-2

EBDLN-Paper Work-5

EBDLN-Paper Work-3

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari