Petit. Festival de disseny gràfic. Tarragona. 3 de maig 2015

PETIT és disseny amb rigor, amb humor, amb emoció, amb vermut, amb reflexió, amb música, amb tertúlia, amb amics, amb coneguts i amb desconeguts, i també és disseny sense grans pretensions, sense lliçons magistrals, sense prejudicis, sense auto-homenatges.

Què?
PETIT vol ser un indret per parlar sobre disseny gràfic a Tarragona. El plantejament inicial que té PETIT és el d’apropar-se a la disciplina de la comunicació gràfica des de les petites coses que fan estimar o repudiar la pràctica del disseny gràfic. PETIT vol fugir també de les conferències hiperpreparades i previsibles i vol demanar als dissenyadors que ens parlin dels seus petits secrets com a comunicadors gràfics.

Qui?
PETIT pot ser-ho qualsevol persona interessada en la comunicació gràfica que vulgui passar un dia parlant o sentint parlar de disseny gràfic a Tarragona. Es podran inscriure telemàticament amb un preu assequible per fer front a les despeses del lloguer de la sala i les possibles remuneracions o despeses de desplaçament d’alguns dels tertulians convidats expressament. Tot i que es buscarà la màxima complicitat amb els dissenyadors i dissenyadores que volem que siguin PETITS en aquesta edició 2015.

Com?
PETIT consistirà en una sèrie d’intervencions de dissenyadors i dissenyadores gràfiques en diferents formats, amb conferències de 45 minuts de durada (aprox). Les conferències es distribuiran durant el matí i la tarda. Al migdia farem un vermut amb concert a la cafeteria adjacent al teatre.

Programa
10.30h __Acreditacions
11.00h __Senyor Estudi
12.00h __Oriol Miró
13.00h __Vermut
16.00h __Raquel Quevedo
17.00h __Vasava
18.00h __Cloenda

Incripcions
La inscripció estarà oberta fins el dia 22 de maig de 2015, sempre que quedin places lliures. La inscripció permet l’accés a les conferències però no inclou àpats ni consumicions.
Places disponibles: 70
Preu de la inscripció: 20 euros (IVA inclós).

Informació general
Petit Festival de Disseny gràfic
Dissabte, 23 de maig de 2015
De les 10.30 a les 18.00 h
Contacte hola@petitfestival.cat

Més info a: http://petitfestival.cat

Salut i petit!

EBDLN-petit-2015

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.