Quarantí, ja sóc quarantí!

Avui en faig 40 anys, és a dir, passo al club dels quadragenaris o quarantins. He de reconèixer que la paraula quarantí m’agrada força i també haig de reconèixer que fer-ne quaranta em preocupa, molesta, inquieta… zero. I més amb regals matiners dels meus dos amors, mireu les fotos mireu!

Cumplir anys mai m’ha estat un problema, cumplir anys sempre ha estat un motiu d’alegria. Ja en tinc quaranta, són meus i vostres. Els he viscut i compartit, i això és l’únic que m’importa, de fer anys amb la gent que estimo.

Gràcies a tots per les felicitacion, detalls, records, petons, abraçades… gràcies per ser-hi.

Salut i festa!

ebdln-quaranti-2016-1

ebdln-quaranti-2016-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.