Un peu aquí i un peu allà

Que gran! És escoltar la seva música i posar-me a moure amb un somriure als llavis. Molt bon rotllo és el que em transmet Yacine des de la primera vegada que el vaig escoltar al port de Barcelona a una festa que vam fer a IDEP (ha plogut una mica des d’aleshores).

Ara em trobo que al tv3alacarta li fan una petita entrevista i l’haig de compartir perquè la seva música s’ha d’escoltar acompanyat. Yacine, no paris mai de cantar!

Des de fa quinze anys, Yacine Belahcene Benet fa de la música la seva forma de vida. Tot va començar amb l’èxit del seu primer grup, Cheb Balowski. Actualment treballa per tirar endavant Yacine & The Oriental Groove, un projecte molt personal que fusiona la música d’aquí i de tot arreu, un exemple de la barreja cultural que el Yacine ha viscut des de sempre a casa seva, ja sigui a Algèria o a Catalunya. Com ell ens explica i igual que molts altres músics, participa en diferents projectes per poder sortir-se’n en la situació actual treballant només de la música. Així, també forma part de la formació Rumba Amazigha 2.0 del Taller de Músics.

Per veure el vídeo aneu a: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Tot-un-mon/Un-peu-aqui-i-un-peu-alla/video/5374131/

Salut i música!

EBDLN-tv3alacarta-YacineBelahcene-1

EBDLN-tv3alacarta-YacineBelahcene-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari