4a edició de Behance Portfolio Reviews de Barcelona

Arriba la 4a edició de Behance Portfolio Reviews de Barcelona el proper 8 de novembre a les 20h. El format original està pensat per analitzar i presentar portfolis de Behance en petit comitè. En el nostre cas, hem evolucionat el concepte per adaptar de manera còmode a una audiència que va superar els 300 espectadors la passada edició encara que la filosofia d’organitzar un esdeveniment per repassar portfolis locals és la mateixa.

En aquesta ocasió comptarem amb microponències de  CocoliaQueridaCésar PesqueraGuim TióRafa Goicoechea i el projecte d’un estudiant escollit pel públic.

Per obrir encara més a la participació de tots, en aquesta propera edició oferirem la possibilitat que qualsevol persona que disposi d’un portfoli a Behance i que a més sigui de Barcelona, pugui enviar una imatge d’un dels seus projectes juntament amb el seu link i es podran visualitzar al llarg de l’esdeveniment tant a l’inici com posteriorment a les microponències mitjançant un slide – show de portfolis a manera de loop de visuals. D’aquesta manera, qualsevol persona podrà “exposar” el seu portfoli davant de l’audiència. En breu penjarem les instruccions de com fer-ho.

També comptarem amb un sorteig de productes de La tienda del Cad i de Moritz.

Una cervesa gratuïta per persona i aforament limitat de 300 persones. Us hi esperem!

Organitza: Atipus, Dani Armengol Altayó, Toormix i Wete.
Col·laboren: Moritz, Wacom/icreatia, Domestic Data Streamers (http://domesticstreamers.com/)
Escoles participants: Bau, Eina, Elisava, Esdi, Idep, Llotja i Massana.
Fotògraf: Poncho Paradela

Salut i ponències!

EBDLN-Behance_Portfolio_Reviews_Barcelona-1

EBDLN-Behance_Portfolio_Reviews_Barcelona-2

Via Toormix.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari